Επίθεση Αλαφούζου σε Βρούτση: «Εχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο;»

Γιάννης Αλαφούζος

i

Intime

Επίθεση Αλαφούζου σε Βρούτση: «Εχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο;»

Κώστας Τόπας 10:09 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 09.04.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε επίθεση στον αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για τα μέτρα για τη βία στα γήπεδα

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννης Βρούτση, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν σχετικά με τα μέτρα της Κυβέρνησης για την βία στα γήπεδα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κατηγορεί τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού για ανακολουθία σχετικά με τις εξαγγελίες που είχε κάνει και παραθέτει τη δήλωση που του περί καμερών ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα και ταυτοπροσωπία από τις 9 Απριλίου.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος με αφορμή τις ελλείψεις που υπάρχουν ακόμη για την εφαρμογή των μέτρων σχολίασε στα social media σχολιάζει με νόημα: «Έχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο που όταν έφτασε το αυτοκίνητο που κυνηγούσε δεν ήξερε τι να το κάνει;».

Αλεξανδρής: «Να φύγει ο Ιωαννίδης στο εξωτερικό, να σωθεί»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:48 - 09.04.2024

Αλεξανδρής: «Να φύγει ο Ιωαννίδης στο εξωτερικό, να σωθεί»

Ο Αλέκος Αλεξανδρής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το ΦΩΣ των Σπορ» αναφέρθηκε στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τους επιθετικούς του Ολυμπιακού, τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και την... μουρμούρα για τη διαιτησία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου αναφέρει:

«Εάν στις 7 Μαρτίου δεν λειτουργούν οι κάμερες στα γήπεδα και στις 9 Απριλίου δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, τότε μπορείτε να με κρεμάσετε στα δημοσιογραφικά μανταλάκια»Δήλωση Βρούτση…Έχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο που όταν έφτασε το αυτοκίνητο που κυνηγούσε δεν ήξερε τι να το κάνει ; ??», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του στο Twitter, o ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και προκειμένου να γίνει η μετάβαση ομαλά, η είσοδος στα γήπεδα της Super League θα γίνεται τόσο με το νέο τρόπο ψηφιακής ταυτοποίησης, όσο και με αυτόν που ίσχυε μέχρι τώρα, ώστε να προσαρμοστεί πιο εύκολα το κοινό στη νέα πραγματικότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης στην κάμερα της ΕΡΤ: «Η κυβέρνηση έδειξε από την αρχή αποφασιστικότητα σε ένα ζήτημα που είχε σύμφωνη γνώμη όλη η κοινωνία για να έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Ο τελευταίος αθλητικός νόμος αρχίζει να αποδίδει θετικά γιατί συμβάλλουν ταυτόχρονα οι ίδιοι οι φίλαθλοι που θέλουν ασφαλή γήπεδα και ανοιχτά γήπεδα. Εκτιμώ ότι κάποια στιγμή θα γίνει να δούμε φιλάθλους και των δύο ομάδων στα γήπεδα, αλλά δεν πάμε από το Α στο Ω. Χρειάζονται βήματα, έχουν γίνει και είναι άθλος. Βλέπουμε ντέρμπι και διαπιστώνεται η αλλαγή της εικόνας. Οι ίδιοι οι φίλαθλοι μαζί με τις ΠΑΕ περιφρουρούν τις ομάδες τους. Πήραμε αποφασιστικά μέτρα, δείξαμε ότι είμαστε αταλάντευτοι παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν στην αρχή.

«Το πρώτο βήμα ήταν η ψήφιση του νόμου, το δεύτερο οι κάμερες. Πλέον η Ελλάδα έχει από τα πιο σύγχρονα γήπεδα του κόσμου από πλευράς ασφάλειας. Η έδρα του τελικού Κυπέλλου που δεν είχε κάμερες αποτελεί μια εξαίρεση. Τώρα πάμε στο επόμενο βήμα, της ταυτοπροσωπίας. Σήμερα συμφωνήσαμε στο να πάμε σε ένα μεταβατικό στάδιο προσαρμογής. Από 9/4 ξεκινά το επόμενο βήμα, με τη νέα σύγχρονη μεθοδολογία. Στο μεταβατικό στάδιο θα εφαρμόζεται ο νόμος ταυτοπροσωπίας, αλλά θα ισχύει και το παλιό σύστημα, ώστε όλοι να προσαρμοστούν στο παλιό σύστημα».