Οι παίκτες της ΑΕΚ θα αφιερώσουν πλέον τα πάντα, στην μνήμη του Παπαϊωάννου
i

Μίμης Παπαϊωάννου/©intime

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα αφιερώσουν πλέον τα πάντα, στην μνήμη του Παπαϊωάννου

Κώστας Τσίλης 06:15 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 06:37 - 16.03.2023

Ο Γαλανόπουλος, εκ των αρχηγών της ΑΕΚ και εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες του, προανήγγειλε πως πλέον όλα θα είναι αφιερωμένα στην μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, δεν έχουν δει ούτε καθόλου τηλεοπτικά στιγμιότυπα από τον μυθικό Μίμη Παπαϊωάννου εν δράσει. Όμως από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, είδαν την μορφή του αρχηγού των… αρχηγών της Ένωσης, να δεσπόζει σ’ έναν από τους τέσσερις πυλώνες. Επίσης τον έχουν δει και σε εσωτερικούς χώρους της Opap Arena σε φωτογραφίες να σηκώνει τρόπαια.

Επομένως όλοι τους με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, είχαν ακούσει το όνομα του Παπαϊωάννου και είχαν πληροφορηθεί για την βαρύτητα του. Εξ ου και είναι αλήθεια πως η είδηση της απώλειας, ταρακούνησε αρκετά τα αποδυτήρια στα Σπάτα στην χθεσινή πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ. Έγινε σχετική συζήτηση και ήταν πολύ εύκολο να προκύψει αυτό που μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, ως ελάχιστο φόρο τιμής σε μια τόσο μεγάλη μορφή του συλλόγου.

Όλη η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποχαιρετούν αύριο τον τεράστιο Μίμη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

05:00 - 16.03.2023

Όλη η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποχαιρετούν αύριο τον τεράστιο Μίμη

Σε λαϊκό προσκύνημα αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου και το νωρίς το μεσημέρι το τελευταίο "αντίο" από ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου

Είναι αυτό που προανήγγειλε ο Κώστας Γαλανόπουλος, εκ των αρχηγών της ΑΕΚ και εκ των παιδιών που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και έχουν μια παραπάνω ευαισθησία με τις μυθικές μορφές του συλλόγου. Αλλά εκφράζοντας και όλους τους συμπαίκτες του. Όλα τα επόμενα παιχνίδια, φυσικά οι νίκες και οι επιτυχίες, θα είναι αφιερωμένα στην μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την είδηση της απώλειας του Μίμη Παπαϊωάννου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του και σ’ όλη την οικογένεια της ΑΕΚ η, οποία από εδώ και πέρα είναι πιο φτωχή. Αποτέλεσε σημαία για την ομάδα μας και ήταν έμπνευση για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως ποδοσφαιριστές, είναι να αφιερώσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι από εδώ και πέρα στην μνήμη του» ήταν το μήνυμα του Γαλανόπουλου.