Οι παίκτες της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ πανηγύρισαν την κλήρωση με τη Λίβερπουλ (vid)

Οι παίκτες της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ πανηγύρισαν την κλήρωση με τη Λίβερπουλ (vid)

Sportal newsroom 17:26 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 01.09.2023

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter τους παίκτες της ομάδας να πανηγυρίζουν την κλήρωση στους ομίλους του Europa League με τη Λίβερπουλ.

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ φωτογραφήθηκε να πανηγυρίζει όταν η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ στους ομίλους του Europa League. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα είναι στον πέμπτο όμιλο μαζί με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, την Τουλούζ και τη ΛΑΣΚ Λίντσερ, καθώς την προηγούμενη χρονιά οι «Reds» δεν κατάφεραν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League πέρυσι. Η Λίβερπουλ θα είναι αναμφίβολα το φαβορί για την κορυφή του ομίλου, καθώς κατευθύνεται στη διοργάνωση με μια από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη. 

Ωστόσο, οι αντίπαλοί τους δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Κλοπ, με τους παίκτες της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ να πανηγυρίζουν στο άκουσμα ότι θα παίξουν κόντρα στην αγγλική ομάδα. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter, διαβάζεται η κλήρωση και οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού του Αλέξις ΜακΆλιστερ Κέβιν, ζητωκραυγάζουν όταν άκουσαν ότι κληρώθηκαν με τη Λίβερπουλ

Ακολούθησε αργότερα ο μέσος της βελγικής ομάδας λέγοντας «Τα λέμε σύντομα αδερφέ!». Μένει να δούμε αν η Λίβερπουλ θα έχει μαζί της τον Μοχάμεντ Σαλάχ για το Europa League αυτή τη σεζόν, καθώς η σαουδαραβικη Αλ Ιτιχάντ προσπαθεί να αποκτήσει τον Αιγύπτιο.