Οι Πορτογάλοι γυρίζουν την πλάτη στον Κριστιάνο Ρονάλντο
i

Ράμος/©Intime

Οι Πορτογάλοι γυρίζουν την πλάτη στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:33 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Σε δημοσκόπηση της «A Bola» ζήτησαν να παίζει βασικός ο Γκονσάλο Ράμος με συντριπτικά υπέρ του ποσοστό.

Η εκπληκτική εμφάνιση του Ράμος στο ματς Πορτογαλία-Ελβετία (6-1) έχει ξετρελάνει τους συμπατριώτες του σε αντίθεση με τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο, που χάνει σταδιακά τη λάμψη του στο Κατάρ. 

Το 93,6% ζήτησε να συνεχίσει να αγωνίζεται βασικός στην επίθεση της Πορτογαλίας ο Ράμος. Το 6,4% είχε την αντίθετη άποψη. Αυτό που αρέσει περισσότερο στους Πορτογάλους είναι το αγωνιστικό στυλ του επιθετικού της Μπενφίκα. Το γεγονός ότι σουτάρει αμέσως προς την εστία μόλις παίρνει την μπάλα. Επίσης ότι είναι ο πρώτος από τους επιθετικούς που επιστρέφει για να αμυνθεί όταν η ομάδα του χάνει την μπάλα από τον αντίπαλο. Οι Πορτογάλοι θέλουν να αγωνίζεται βασικός ο Λεάο καθώς θεωρούν ότι μπορεί να δίνει περισσότερες πάσες στον Ράμος. 

Στο μεταξύ για το θέμα του Ρονάλντο τοποθετήθηκε ο Ρούμπεν Αμορίμ. Η πρώτη ερώτηση που του έγινε ήταν αν συμφωνεί με την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει στον πάγκο τον Ρονάλντο στο ματς με την Ελβετία. Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είπε: «Ξέρετε ήδη ποια είναι η απάντηση. Αυτές είναι καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστούν οι προπονητές. Δεν έχω άποψη να πω για τις επιλογές του προπονητή. Είχα πολύ αμφιλεγόμενες επιλογές όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω συγκεκριμένους παίκτες ή όταν έπρεπε να αποφασίσω να τους αφήσω στον πάγκο. Όλοι οι προπονητές περνούν από αυτό και πρέπει να αποφασίσουν την κατάλληλη στιγμή, σύμφωνα με τις ιδέες τους». 

Στη συνέχεια έγινε πιο συγκεκριμένος: «Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να είναι δύσκολο να είσαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές είναι εύκολο να κατακρίνεις. Αν ο Ρονάλντο κάνει τα πράγματα λάθος ή τα κάνει σωστά. Όμως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για κάποιον σαν αυτόν να το περάσει αυτό».