Κελαϊφί: «Δύσκολο να πάρουμε τον Κριστιάνο στην Παρί με την επίθεση που έχουμε»
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Κελαϊφί: «Δύσκολο να πάρουμε τον Κριστιάνο στην Παρί με την επίθεση που έχουμε»

Κώστας Τόπας 08:30 - 08.12.2022

Ο διοικητικός ηγέτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μίλησε για τις πιθανότητες να κινηθεί η ομάδα του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ηδη σενάρια τον έχουν συνδέσει με την Αλ Νασρ, η οποία είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με ετήσιες απολαβές ύψους 200 εκατ. ευρώ.

Ο Χέντερσον δεν αφήνει τον Μπέλιγχαμ να πάει στη Ρεάλ (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:42 - 06.12.2022

Ο Χέντερσον δεν αφήνει τον Μπέλιγχαμ να πάει στη Ρεάλ (vid)

Ενα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο ένας tiktoker συναντάει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και του ζητάει να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Χέντερσον να δίνει αρνητική απάντηση για λογαριασμό του μέσου της Ντόρτμουντ.

Ο Πορτογάλος αστέρας όμως θα περιμένει μέχρι τέλους πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί κλήθηκε να μιλήσει στο ESPN για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και για τις πιθανότητες που έχει για να αποκτήσει τον 37χρονο μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι λόγω της πληρότητας των πρωταθλητών Γαλλίας στην επίθεση με την τριάδα Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ, οι Παριζιάνοι δεν πρόκειται να κινηθούν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Από την άλλη, εξέφρασε τον... θαυμασμό του στον Τζουντ Μπέλινγχαμ και ανέφερε πως η ομάδα του θέλει να τον αποκτήσει.

 «Με τους τρεις παίκτες που έχουμε, είναι πολύ δύσκολο, αλλά του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι φανταστικός και συνεχίζει να είναι ένας απίστευτος παίκτης», ανέφερε αρχικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να μιλήσει στη συνέχεια για τον Μπέλιγχαμ: «Τι παίκτης! Ειλικρινά, η Αγγλία είναι τυχερή που τον έχει, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο τουρνουά . Όλοι oι σύλλογοι θέλουν να τον υπογράψουν και δεν πρόκειται να το κρύψω ότι τον θέλουμε και εμείς».