Οι πρωτάρηδες και οι βενιαμίν της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Παναγιώτης Παναγιώτου

i

©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι πρωτάρηδες και οι βενιαμίν της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

23:05 - 01.07.2023

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε αποστολή για την προετοιμασία του στην Ολλανδία και σε αυτή υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα είναι η πρώτη τους με τον Δικέφαλο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου νωρίτερα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το Τέχελεν της Ολλανδίας. Από αυτή απουσιάζουν τα ονόματα των Μπράντονιτς και Μορικέλι, που προπονούνταν με την ομάδα όσο αυτή βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» θα παραμείνουν στην Ολλανδία έως τις 17 Ιουλίου, όταν θα γυρίσουν στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Σαφώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πραγματοποιήσει ποτέ προετοιμασία με τους «ασπρόμαυρους» και αυτή θα είναι η πρώτη τους.

Ο λόγος γίνεται για τους Τσιοπτση, Ναρει, Νασμπεργκ, Ταισον, Νάρεϊ, Κανις, Μπραντον Τόμας, Γκορντεζιανι και Γιαξή.

Μπορεί οι περισσότεροι από αυτούς να βρίσκονται στην ομάδα από την περσινή σεζόν, αλλά είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη είτε μετά το τέλος της προετοιμασίας, είτε αργότερα.

Σαφώς στην προετοιμασία θα υπάρχουν και νεαροί ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Αλέξανδρος Τσιόπτσης, , Παναγιώτης Παναγιώτου, Κυριάκος Γιαξης και ο Βασίλης Γκορντεζιάνι.

Από τους προαναφερθέντες νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας, ο μόνος που έχει παραστάσεις από ανάλογη εμπειρία είναι ο Παναγιώτης Παναγιώτου.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε βρεθεί και την περσινή χρονιά στην Ολλανδία, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, παίρνοντας και αγωνιστικό χρόνο στις φιλικές αναμετρήσεις που είχε δώσει ο Δικέφαλο.