Σοκαριστικό αυτοκινητιστικό για πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ – Νοσηλεύεται στην εντατική (vid)

Σοκαριστικό αυτοκινητιστικό για πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ – Νοσηλεύεται στην εντατική (vid)

Sportal newsroom 13:08 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 01.07.2023

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Λιούπκο Πέτροβιτς, είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Λιούπκο Πέτροβιτς, είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τα νέα έγιναν γνωστά χθες (30/6) και λέγεται ότι ο Σέρβος πρώην προπονητής προκάλεσε το ατύχημα. 

Καθώς οδηγούσε στη λάθος λωρίδα του δρόμου και προκάλεσε μετωπική σύγκρουση. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί ο 76χρονος στην αρχή ένα ελαφρύ εγκεφαλικό, ενώ στη συνέχεια είχε ένα πιο σοβαρό, από το σοκ του ατυχήματος. Μάλιστα την Πέμπτη το απόγευμα προκάλεσε άλλο ένα ατύχημα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας:

Αφού κάποια στιγμή μπήκε στη λάθος λωρίδα του δρόμου ξανά με μία Mercedes B180 στο τούνελ στην περιοχή Μπέλι Ποτόκ στην κατεύθυνση προς το Ορλόβατσα. Ο Πέτροβιτς δεν σταματούσε, μέχρι να χτυπήσει με ένα Chevrolet Aveο, αλλά και ακόμα ένα αμάξι. 

Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο «Sveti Sava» για να δουν αν είχε εγκεφαλοαγγειακά νοσήματα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική και δεν μπορεί να μιλήσει. 

«Η κατάσταση του Πέτροβιτς είναι αρκετά σοβαρή. Οι γιατροί μπορούν μόνο να μαντέψουν τι θα συμβεί στο μέλλον. Το συμπέρασμα είναι ότι ο Λιούπκο υπέφερε από ένα ελαφρύ εγκεφαλικό από τον φόβο και το σοκ εκείνη τη στιγμή. Τότε ήρθε ένα ακόμα πιο σοβαρό εγκεφαλικό επίσης από φόβο.

Ρελάνς ΠΑΟΚ με Ίνγκασον: Κατέθεσε πρόταση πρόωρης επέκτασης στον Ισλανδό!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:45 - 30.06.2023

Ρελάνς ΠΑΟΚ με Ίνγκασον: Κατέθεσε πρόταση πρόωρης επέκτασης στον Ισλανδό!

Τη στιγμή που η Μίντιλαντ πιέζει για την απόκτηση του Ίνγκασον, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Ισλανδό στόπερ, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του.

Δεν μπορούσε να μιλήσει, προσπαθούσε να πει κάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά ήταν αδιευκρίνιστο και ασυνάρτητο. Τώρα βρίσκεται στην εντατική και έχουν προσληφθεί οι καλύτεροι γιατροί από τη Σερβία για να τον βοηθήσουν», αναφέρουν πηγές από τη Σερβία. 

Τόσο οι αστυνομικές αρχές όσο και οι ιατρικές υπηρεσίες τόνισε ότι ο Πέτροβιτς και ο οδηγός του Chevrolet υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ και πως αμφότεροι είχαν μηδενικό δείκτη.