Ρελάνς ΠΑΟΚ με Ίνγκασον: Κατέθεσε πρόταση πρόωρης επέκτασης στον Ισλανδό!

Ίνγκι Ίνγκασον

i

© Intime

Ρελάνς ΠΑΟΚ με Ίνγκασον: Κατέθεσε πρόταση πρόωρης επέκτασης στον Ισλανδό!

Μάνος Τσαλγατίδης 14:45 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 30.06.2023

Τη στιγμή που η Μίντιλαντ πιέζει για την απόκτηση του Ίνγκασον, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Ισλανδό στόπερ, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του.

Η Μίντιλαντ έχει εκφράσει δυναμικά την πρόθεση της να αποκτήσει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο σύλλογος από τη Δανία, κατέθεσε πρόταση ύψους 3.3 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του, για να εισπράξει την αρνητική απάντηση του Δικεφάλου, και χτύπησε εκ νέου την πόρτα των «ασπρόμαυρων» προσφέροντας 4 εκατομμύρια.

Ωστόσο η επιθυμία του ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν δεδομένα την παραμονή του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού στη Θεσσαλονίκη και τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό,o Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του Ίνγκι Ίνγκασον, με το τωρινό συμβόλαιο να εκπνέει το 2025, δείγμα του πόσο θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας οι «ασπρόμαυροι».

Πλέον οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναμένουν την επιστροφή του Ίνγκασον από τις διακοπές του για να λυθεί μέσα από τις επαφές, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και με αμοιβαία κατανόηση, το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παράλληλα, κι επειδή όταν πρόκειται για μεταγραφές κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ήδη στη λίστα τους δύο «βασικούς» κεντρικούς αμυντικούς, αν τελικά ο 29χρονος Ισλανδός αποχωρήσει.

Για πάντα στην Τούμπα ο αρχηγός

Στον ΠΑΟΚ για ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αφού μετά από συνομιλία του με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Πορτογάλος captain εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά με τα «ασπρόμαυρα», κάτι που έγινε αποδεκτό απο τον ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Κλείνει φορ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση στη γραμμή «κρούσης» του, για τον ποδοσφαιριστή που θα σηκώσει το βάρος του βασικού φορ, συμπληρώνοντας την τριάδα μαζί με Μπράντον Τόμας και Στεφανο Τζίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν φτάσει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή, και πλέον απομένει η συμφωνία του ίδιου του παίκτη με την ομάδα.