Ένα πολύ κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τον Ολυμπιακό

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Ένα πολύ κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 10:43 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 01.07.2023

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για τη μεταγραφική του ενίσχυση πλέον…

Ο Αντόνιο Κορδόν μπορεί στην παρουσίασή του να εμφανίστηκε ήρεμος και καθησυχαστικός για το θέμα των μεταγραφών, αλλά αυτή τη στιγμή τα δεδομένα δείχνουν τα εξής. Υπάρχει αθλητικός διευθυντής, με εξαιρετικό βιογραφικό και τις καλύτερες συστάσεις. Ήρθε ένας προπονητής διακεκριμένος, από την La Liga, με στόχο να πετύχει, να εμπνεύσει. Παρουσιάστηκαν και οι νέες εμφανίσεις με τρεις παίκτες από την περσινή ομάδα και όχι νέα πρόσωπα, όπως θα περίμεναν αρκετοί. Κι εγώ μεταξύ αυτών φυσικά…

Μπήκαμε στον Ιούλιο, καλό μήνα με υγεία κιόλας σε όλο τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή. Την Τετάρτη, αναχωρεί για το Μιλς της Αυστρίας, όπου και θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο στόχος των «ερυθρολεύκων», ήταν εκεί να βρίσκονται τρία τουλάχιστον νέα πρόσωπα. Ο χρόνος πλέον πιέζει και δεδομένα, αυτό, θα είναι ένα πολύ κρίσιμο Σαββατοκύριακο. Και ο Κορδόν άλλωστε, γνωρίζει πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. Ρεαλιστικά άλλωστε, έχει αποχαιρετήσει τρεις βασικότατους ποδοσφαιριστές της από την περσινή σεζόν, χωρίς να έχουν αντικατασταθεί. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από την άμυνα, ο Γιαν Εμβιλά από το κέντρο και ο Σεντρίκ Μπακαμπού, δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό και αναζητούνται οι αντικαταστάτες.

Υπολογίστε πως η ομάδα «καίγεται» από… πέρσι και για εξτρέμ. Και αν για τον Κανός αναμένουν τα νέα λόγω και της Βαλένθια που θέλει τον ποδοσφαιριστή, οι «ερυθρόλευκοι» θα εξαντλήσουν όλα τα δεδομένα για την απόκτηση του Ντε Φρούτος. Είναι ο εξτρέμ που έχει ξεχωρίσει ο Κορδόν, που αρέσουν τα στοιχεία του και στον Μαρτίνεθ

Καραπαπάς: «Είναι όλα διαλυμένα στην ΕΠΟ - Κανένας δεν έχει δικαίωμα να "πουλάει" την Εθνική για να κάνει ρουσφέτια»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:30 - 30.06.2023

Καραπαπάς: «Είναι όλα διαλυμένα στην ΕΠΟ - Κανένας δεν έχει δικαίωμα να "πουλάει" την Εθνική για να κάνει ρουσφέτια»

Επίθεση στην ΕΠΟ έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος ανέφερε ότι όλα είναι διαλυμένα στην ελληνική ομοσπονδία.

Είναι πολύ πιθανό έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το ζήτημα, με τον Ολυμπιακό να θέλει να «κλειδώσει» άμεσα νέα πρόσωπα, που θα έρθουν με στόχο να ενσωματωθούν με την ομάδα και να είναι πανέτοιμα στη μάχη των προκριματικών του Europa League.