Οι πρώτες ενδεκάδες και οι οδηγίες του Λουτσέσκου

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι πρώτες ενδεκάδες και οι οδηγίες του Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 15:07 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 05.07.2023

Το... ρεζουμέ της πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Το πρώτο τους οικογενειακό διπλό στο Τέχελεν πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του  ΠΑΟΚ, στην πρωινή προπόνηση και αυτό ήταν μια ευκαιρία για μια πρώτη διαμόρφωση ενδεκάδων ενόψει του φιλικού αγώνα με την Στεάουα Βουκουρεστίου, την Τετάρτη 5/7.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε για την ενδεκάδα με τα πράσινα φανελάκια τους:

Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Τσαούση, Αουγκούστο, Γιαξή, Ρικάρντο, Βρακά, Κανίς και Γκορτεζιάνι.

Αυτή με τα μαύρα απάρτιζαν οι:

Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ράφα, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Σάστρε, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Τάισον, Μουργκ και Μπράντον.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ωστόσο νωρίτερα είχε κάνει ομιλία σε όλη την ομάδα προκειμένου να δώσει το στίγμα για την περίοδο της προετοιμασίας, αλλά και γενικότερα της σεζόν!

«Μου αρέσει πολύ ότι βλέπω έως τώρα. Στόχος είναι να κάνουμε τη διαφορά. Θέλω από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να είστε συγκεντρωμένοι, δεν θέλω να επηρεάσει ότι ακουστεί για εμάς και για εσάς, φήμες πράγματα που θα πουν οι αντίπαλοι. Ζητάω από εσάς να βελτιωθούμε σε συγκεκριμένα πράγματα» τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος και πρόσθεσε:

«Θέλω να είστε έτοιμοι να παλέψετε να ξεπεράσετε τα όρια σας, να υποφέρετε, αλλά αν συμβεί αυτό στο τέλος θα είμαστε δυνατοί», είπε μεταξύ άλλων.

Μετά το τέλος του πρωινού προγράμματος την Τρίτη (4/7), ορισμένοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έμειναν στο γήπεδο, προκειμένου να δουλέψουν επιπλέον στις σέντρες και τα τελειώματα.

Μεταξύ αυτών ήταν και οι Παναγιώτης Τζίμας και Γιώργος Βρακάς, τους οποίους ο Ράζβαν Λουτσέσκου πλησίασε, προκειμένου να τους δώσει κάποιες οδηγίες, εξηγώντας τους το τι ακριβώς ζητάει από αυτούς.

Η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για της 19:30 Ελλάδος. Άξιο αναφοράς είναι πως την Τετάρτη 5/7 αναμένεται στο Τέχελεν και ο Αντρέ Βιεϊρίνια.