Οι «χαζές ιστορίες», η ευθύνη του Λουτσέσκου και η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Printscreen

Οι «χαζές ιστορίες», η ευθύνη του Λουτσέσκου και η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 11:43 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 25.05.2023

Η επόμενη ημέρα όπως φαίνεται θα βρει τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός έχει την υποστήριξη της διοίκησης.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε άσχημα τη χρονιά, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ και έτσι δεν μπόρεσε να κλείσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο, αλλά και με το καλό εισιτήριο του Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» πλέον αναμένεται να κοιτάξουν μπροστά και να ενισχυθούν για να μπορέσουν την επόμενη σεζόν να πρωταγωνιστήσουν.

Η επόμενη ημέρα φαίνεται πως θα έχει τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο τιμόνι του Δικεφάλου, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ, (παρότι και αυτός τη φετινή σεζόν είχε άσχημα βράδια) έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Αυτό αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. των «ασπρόμαυρων»: «Ήταν μια χρονιά με τα πάνω και τα κάτω της, όμως η αλήθεια είναι πως μας κόστισε πάρα πολύ οι τρεις ήττες στην Τούμπα από τις ομάδες της Αθήνας. Ο Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο έναν χρόνο ακόμα και μακάρι να μείνει παραπάνω!»

Σαφώς, το γεγονός πως έχει ευθύνη για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος τον βαραίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσει κιόλας. Άλλωστε τα λόγια του στη συνέντευξη τύπου όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια περί αποχώρησης του η απάντηση του ήταν σαφής και ξεκάθαρη: «Είναι χαζές ιστορίες αυτές, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Πρέπει ωστόσο να αναφερθεί πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη κορυφής, αν και οι πιθανότητες να γίνει κάτι με Λουτσέσκου είναι ελάχιστες.