«Τι άρρωστοι είναι οι ΑΕΚτζήδες - Δες τι μου έστειλαν μέσα στη μαύρη νύχτα» (vid)
i

/printscreen

«Τι άρρωστοι είναι οι ΑΕΚτζήδες - Δες τι μου έστειλαν μέσα στη μαύρη νύχτα» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:04 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 09.05.2023

Ο Δημήτρης Οικονόμου στη εκπομπή «Σήμερα» αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (9/5) σε ένα μήνυμα που έλαβε από ένα φίλαθλο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με 2-1 με ανατροπή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χάρη στα γκολ των Τόμας Φαν Βέερτ και Στίβεν Τσούμπερ. Σε συνδυασμό με την νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, η «Ένωση» είναι με το.. ενάμιση πόδι πρωταθλήτρια της Stoiximan Super League 2022-23. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα χρειάζεται μονάχα ένα βαθμό κόντρα στο Βόλο στην «OPAP Arena» την Κυριακή. 

Από το βράδυ της Δευτέρας (8/5) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι στα ουράνια. Φυσικά και όλο το σταφ αλλά και οι φίλαθλοι της «Ένωσης». Ο Δημήτρης Οικονόμου είναι γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, που με τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού και σε συνδυασμό με τη νίκη της «Ένωσης» στη Θεσσαλονίκη έφερε την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην κορυφή και πλέον πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει το πρωτάθλημα.

Στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, «Σήμερα» ο γνωστός δημοσιογράφος το πρωί της Τρίτης (9/5) είπε πως μετά τα αποτελέσματα των αγώνων δέχτηκε ένα μήνυμα «μέσα στη μαύρη νύχτα» από οπαδό της ΑΕΚ, λέγοντας μάλιστα πως οι ΑΕΚτζήδες είναι «άρρωστοι».

Ο χαρακτηρισμός αυτός του Δημήτρη Οικονόμου ήταν χιουμοριστικός μιας και το μήνυμα ήταν από συνάδελφό του, ο οποίος είναι φίλος του. Του έστειλε το σήμα της ΑΕΚ γράφοντας «πρωταθλήτρια Ελλάδας 2023». 

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε: «Περίμενε ρε φίλε, μένει ακόμα μια αγωνιστική» ενώ ανέφερε για τον Ολυμπιακό, την αγαπημένη του ομάδα πως «εμείς είμαστε αιώνιοι πρωταθλητές». 

Όλοι στην ΑΕΚ όπως είναι λογικό περιμένουν να έρθει η Κυριακή. Φυσικά και ο προπονητής της ομάδας. «Συγκινούμαι όταν βλέπω τον κόσμο της ΑΕΚ. Νιώθω ευγνώμων που με έχουν επιλέξει σε αυτή την ομάδα. Ο κόσμος μεταδίδει την ενέργεια του στην ομάδα, στηρίζοντας μας όπου κι αν παίζουμε. Θέλω να έρθει η Κυριακή, να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί τους την κατάκτηση. Μπορώ να το φανταστώ. Ξέρω τι μας περιμένει στο αεροδρόμιο. Το διασκεδάζω. Ελπίζω και πιστεύω πως στο τέλος της σεζόν θα πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη ο Ματίας Αλμέιδα. 

Tags: