Το «αντίο» του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ: «Θα έχετε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Nέλσον Ολιβέιρα

i

© Intime

Το «αντίο» του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ: «Θα έχετε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:51 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 09.09.2023

Με αφορμή την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Κόνιασπορ, ο Νέλσον Ολιβέιρα θέλησε μέσω των social media να πει το δικό του «αντίο» στον ΠΑΟΚ.

Παίκτης της Κόνιασπορ και με τη «βούλα» είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος έγινε κάτοικος Τουρκίας και θα φοράει τα χρώματα των «αετών» μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Πορτογάλος φορ θέλησε μέσω των social media να πει το δικό του «αντίο» στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Παρότι στους «ασπρόμαυρους» ήρθε με αρκετές προσδοκίες, οι σοβαροί τραυματισμοί και η ατυχία δεν του επέτρεψαν να δείξει στο 100% τις ικανότητές του. 

«Σας ευχαριστώ και αντίο στον ΠΑΟΚ! Αυτό το κλαμπ και η μοναδική πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν το δεύτερο σπίτι και η οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις αξέχαστες αναμνήσεις, την αγάπη και την άνευ όρων υποστήριξη των οπαδών. Θα έχετε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση ο Πορτογάλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Ολιβέιρα κυκλοφορούσε ελεύθερος, καθώς μετά τη λύση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ δεν είχε βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ο Πορτογάλος φορ αγωνίστηκε για δύο σεζόν και μέτρησε συνολικά δέκα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 45 συμμετοχές.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο Πορτογάλος φορ πριν από τον ΠΑΟΚ είχε κι ένα πέρασμα από την ΑΕΚ. Με τη φανέλα της Ένωσης αγωνίστηκε σε 70 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 26 γκολ και δέκα ασίστ.

Πλέον, η Κόνιασπορ αποτελεί τον 12ο σταθμό της πλούσιας καριέρας του 32χρονου Ίβηρα στράικερ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Μπενφίκα, Ρίο Άβε, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Πάσος Φερέϊρα, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Σουόνσι, Νότιγχαμ, Νόριτς και Ρέντινγκ.