Η στοργική αγκαλιά Χάκπο και Φαν Ντάικ στον Τσιμίκα (vid)

Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, Κώστας Τσιμίκας και Χάκπο

i

PrtScr

Η στοργική αγκαλιά Χάκπο και Φαν Ντάικ στον Τσιμίκα (vid)

Κώστας Τόπας 15:07 - 08.09.2023

Κόντι Χάκπο και Βέρτζιλ Φαν Ντάικ έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον Κώστα Τσιμίκα μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της Ελλάδας και της Ολλανδίας.

Η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro κι έτσι έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, όσους και οι «οράνιε» και στο -9 από την πρωτοπόρο Γαλλία. Πλέον, η «γαλανόλευκη» στρέφει την προσοχή της για την αναμέτρηση της Κυριακής (10/09, 21:45), η οποία είναι κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Η Ολλανδία στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 2-0 απέναντι στην Εθνική. Ο Ντούμφρις από τα δεξιά σέντραρε προς τον Χάκπο, ο οποίος ήταν ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι. Εκείνος κατέβασε την μπάλα και έκανε το σουτ για να νικήσει τον Βλαχοδήμο

Ο Ολλανδός επιθετικός της Λίβερπουλ ήταν από τους πρωταγωνιστές των «οράνιε», όπως και ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ που ήταν ανίκητος στον αέρα και νικητής στις περισσότερες μονομαχίες με τους Έλληνες.

Μετά το τέλος του αγώνα, Χάκπο και Φαν Ντάικ έσπευσαν να αγκαλιάσουν και να ανοίξουν έναν μικρό διάλογο με τον Κώστα Τσιμίκα, με τον συμπαίκτη τους στην Λίβερπουλ. Οι τρεις τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το «Άνφιλντ».