Που θα δείτε το Ολλανδία - Ελλάδα

Εθνική Ελλάδος

i

©intime

Που θα δείτε το Ολλανδία - Ελλάδα

Κωνσταντίνος Ζήκος 08:50 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 07.09.2023

Ημέρα Εθνικής ομάδας η αποψινή(7/9), με την Ελλάδα να φιλοξενείται στο Philips Stadion από την Ολλανδία, σε ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο για την έκβαση του ομίλου.

Η Εθνική ομάδα φιλοξενείται απόψε(7/9) στο Philips Stadion από την Ολλανδία και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2024

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, τόσο από το Novasports Prime, όσο και από το κανάλι του Alpha

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Γκουστάβο Πογέτ, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που υπέστη θλάση και χάνει τόσο το παιχνίδι με τους Ολλανδούς, όσο και αυτό με το Γιβραλτάρ την Κυριακή(10/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με αφορμή το παιχνίδι απέναντι στην Ολλανδία, ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε στη χτεσινή(6/9) συνέντευξη τύπου, δηλώνοντας τα εξής:

Για το πώς αισθάνεται πως θα παίξει κόντρα στην Ολλανδία: «Δεν θα πω τι συμβουλές θα δώσω στους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι για μένα και την οικογένειά μου. Η μαμά μου είναι από την Ολλανδία, ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Για την οικογένειά μου δεν υπάρχει διαφορά. Όλοι υποστηρίζουν τους Έλληνες. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι να παίξω κόντρα στη χώρα που μένω για 12 -13 χρόνια».

Για το αν νιώθει οικεία που παίζει στην Ολλανδία: «Έχω παίξω πολλές φορές εδώ, με καλά αποτελέσματα. Γνωρίζω καλούς παίκτες. Έχω κολλητούς στην ολλανδική ομάδα. Με κάποιους είμαι και 13 χρόνια φίλος από τότε που έχω έρθει στην Ολλανδία. Ξέρω τον τρόπο σκέψης των Ολλανδών και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές με τις γνώσεις μου».

Θυμίζουμε, την ίδια ώρα(21:45), πραγματοποιείται το άλλο παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής, αυτό μεταξύ Γαλλίας και Ιρλανδίας, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2.