Βίντεο: Αυτή είναι η ερώτηση στον Αλμέιδα που προκάλεσε ένταση στη συνέντευξη Τύπου

Ματίας Αλμέιδα

i

PrtScr

Βίντεο: Αυτή είναι η ερώτηση στον Αλμέιδα που προκάλεσε ένταση στη συνέντευξη Τύπου

Sportal newsroom 10:36 - 08.01.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε για το εάν έχει γελάσει περισσότερο στην καριέρα του με διαιτησία με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στη συνέντευξη Τύπου.

Η ένταση του μεγάλου ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ έφτασε μέχρι και τη συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ματίας Αλμέιδα αν έχει γελάσει ποτέ περισσότερο απ' ότι με τη διαιτησία του Σλοβάκου Μαρέφκα, και αυτό προκάλεσε την οργή τόσο του Γιώργου Κοσμά όσο και του Πελάδο.

Αυτή η ερώτηση έφερε την «έκρηξη» των «κίτρινων» παραγόντων, λέγοντας: «Είναι ερώτηση αυτή; Αυτό είναι δημοσιογραφία;». Ο ρεπόρτερ τότε απάντησε: «Εγώ δεν έχω γίνει παράγοντας ποτέ κ. Κοσμά». Σε εκείνο το σημείο, ο Ματίας Αλμέιδα λειτούργησε πυροσβεστικά και πήρε θέση, λέγοντας στον δημοσιογράφο να συνεχίσει την ερώτησή του, δείχνοντας πρόθυμος να απαντήσει σε οτιδήποτε.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία, ο δημοσιογράφος προσέγγισε τον Ματίας Αλμέιδα, οι δύο άντρες συνομίλησαν με τη βοήθεια του μεταφραστή, έδωσαν τα χέρια και αποχώρησαν χαμογελαστοί.

«Εγώ κάνω πρώτα ανάλυση το παιχνίδι γιατί ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αφιερώνουμε χρόνο για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Τα πρώτα 40 λεπτά η ΑΕΚ ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο και από μια απροσεξία στα τελευταία πέντε έγινε το 2-1. Τώρα λέω τι κρίμα που δεν είχε κόσμο γιατί είχε ωραίο θέαμα. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Ήταν ένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού που με έβριζε. Εσείς θα μου μιλήσετε για το πέναλτι και το γκολ. Οι διαιτητικές αποφάσεις ξεκίνησαν από το μηδέν όπου υπήρχαν τέσσερα φάουλ και δεν δόθηκε μια κίτρινη. Δεν προσπαθήσαμε να κερδίσουμε χρόνο. Διαμαρτυρόμασταν για κάθε φάουλ όπως ο Ολυμπιακός. Υπήρξαν λάθη και από τις δύο πλευρές. Το γκολ που υποτίθεται ότι ήταν χέρι, ο διαιτητής σφύριξε πριν. Αν ο διαιτητής σφύριξε τότε δεν πρέπει να πάει στο VAR. Εγώ χαίρομαι που πήρα τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη« Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!