Τρελάθηκε ο Μελισσανίδης με τη νίκη της ΑΕΚ, κέρασε όλο το μαγαζί στον Ρέμο! (vid)

Δημήτρης Μελισσανίδης

Τρελάθηκε ο Μελισσανίδης με τη νίκη της ΑΕΚ, κέρασε όλο το μαγαζί στον Ρέμο! (vid)

Sportal newsroom 08:27 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 08.01.2024

Τρισευτυχισμένος ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί του Ολυμπιακού, αποφάσισε να κεράσει όλο το μαγαζί, στο οποίο τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος.

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκη» για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League, επικρατώντας με 2-1 της ομάδας του Πειραιά σε ένα παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία του Σλοβάκου ρέφερι Μαρέφκα.

Τα γκολ για την Ένωση, τα πέτυχαν οι Λιβάι Γκαρσία και Στίβεν Τσούμπερ, ενώ σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Γιώργος Μασούρας. Οι Πειραιώτες «φωνάζουν» για το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα για το 2-2, αλλά και για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κάλενς στον Ναβάρο.

Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ προσέφεραν ακόμα μια χαρά, από τις πολλές, στον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τη νίκη στο Φάληρο. Τρισευτυχισμένος ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης αποφάσισε να κεράσει όλο το μαγαζί, στο οποίο τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος.

«Νομίζετε ότι τα πρώτα τραπέζια είναι οι τυχεροί. Τα πρώτα τραπέζια είναι άτυχοι. Ναι, είστε άτυχοι, τι να κάνουμε παιδιά. Όλο το μαγαζί απόψε είναι κερασμένο από τον κύριο Μελισσανίδη. Από τον ένα και μοναδικό, κύριο Μελισσανίδη. Γιατί δεν είναι καλά ο πρόεδρος, έχει τρελαθεί. Όλο το μαγαζί είναι κερασμένο από τον κ. Μελισσανίδη, λοιπόν. Δώστε ένα δυνατό χειροκρότημα. Δεν είναι καλά ο πρόεδρος απόψε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, τι είπε στους θαμώνες ο δημοφιλής τραγουδιστής:

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη« Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!