Καραπαπάς: «Χάζεψαν και οι μαϊμούδες - Είστε νάνοι και θέλετε δέκα ζωές να φτάσετε τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Καραπαπάς: «Χάζεψαν και οι μαϊμούδες - Είστε νάνοι και θέλετε δέκα ζωές να φτάσετε τον Ολυμπιακό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 02:06 - 08.01.2024

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, αναφορικά με τη διαιτησία του Μαρέφκα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με έντονη διαμαρτυρία από πλευράς Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στο οποίο η Ένωση πανηγύρισε τη νίκη με 2-1. Οι φάσεις που πυροδότησαν την ένταση ήταν το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα και λίγο αργότερα ο μη καταλογισμός πέναλτι στον Ναβάρο.

Στη δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, «εξερράγη», με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να τον αποβάλλει. Το στέλεχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του Μαρέφκα, την οποία και εξέφρασε μέσω αναρτήσεων του. «Έχασε και η ντροπή το νόημά της» ανέφερε στην πρώτη από αυτές, η οποία συνοδευόταν από τις εν λόγω φάσεις.

Ακολούθησε η δεύτερη στην οποία ο κ. Καραπαπάς τόνισε ότι: «Είστε νάνοι μπροστά στον Ολυμπιακό σκουλήκια και θέλετε δέκα ζωές και δέκα εγκληματικές οργανώσεις για να μας φτάσετε καθάρματα». Στην τρίτη ο ίδιο σύγκρινε το χέρι του Άμραμπατ - στο περσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό - λέγοντας πως: «Οι κανόνες για το χέρι την εποχή της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αριστερά δεν έχουμε χέρι, δεξιά έχουμε χέρι». Τέλος στην τελευταία του ανάρτηση το στέλεχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έγραψε «No penalty; Χάζεψαν και οι μαϊμούδες», συνοδεύοντάς τη και πάλι με τη φάση του Ναβάρο.