Ξέσπασμα Καρβαλιάλ: «Πεντακάθαρο γκολ και ξεκάθαρο πέναλτι στον Ναβάρο, ο VARίστας κοιμόταν όπως και με τον Ατρόμητο»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

Ξέσπασμα Καρβαλιάλ: «Πεντακάθαρο γκολ και ξεκάθαρο πέναλτι στον Ναβάρο, ο VARίστας κοιμόταν όπως και με τον Ατρόμητο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:56 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 07.01.2024

Απογοητευμένος με τη διαιτησία και το αποτέλεσμα ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μιλώντας μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ και την ήττα των Πειραιωτών (2-1)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΑΕΚ μέσα στην έδρα του, σε ένα παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Πειραιωτών. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα αλλά και τις αποφάσεις του Μαρέφκα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρβαλιάλ:

Για τη διαιτησία: «Είχα την ευκαιρία να ξαναδώ τις φάσεις και επιμένω πως οι φάσεις είναι τόσο ξεκάθαρες. Ακόμα και αν ο διαιτητής δεν μπορεί να τις δει, μπορεί το VAR που μάλλον κοιμόταν. Είναι πεντακάθαρο γκολ και δεν υπάρχει χέρι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θεωρείται χέρι ενώ πάνω στο μανίκι που βρίσκεται στον ώμο υπάρχει ένα αυτοκόλλητο και η μπάλα είναι πάνω σε αυτό. Είναι τόσο ξεκάθαρη η ανατροπή στον Ναβάρο. Θυμίζω πως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο VARιστας κοιμόταν, στη φάση του Ποντένσε. Αυτά μας έχουν κοστίσει βαθμούς».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Όπως καταλαβαίνετε οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες μετά το σημερινό αποτέλεσμα. Όμως αυτό πρέπει να κάνουμε, πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό»