Μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός, έπιασε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση η ΑΕΚ

Μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός, έπιασε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση η ΑΕΚ

Sportal newsroom 22:57 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 07.01.2024

Δείτε πως διαμορφώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας της Stoiximan Super League μετά τα παιχνίδια της Κυριακής (7/1) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Απίστευτη ήταν η δράση την Κυριακή (7/1) στην 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League με δύο ντέρμπι... φωτιά!

Στο πρώτο χρονικά της ημέρας ο Άρης επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» και τον έριξε από την κορυφή, ενώ στο μεγάλο ματς στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με 2-1 και έπιασαν τον Δικέφαλο του βορρά στη 2η θέση.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα, αλλά επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος με 40 βαθμούς.

Επιπλέον, νωρίτερα μες την ημέρα Πανσερραϊκός και Κηφισιά ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από το «Πανθεσσαλικό», νικώντας με 2-1 τον Βόλο.

Sportal Sunday Live: Η ΑΕΚ πέρασε από το Φάληρο, με τις φάσεις των Μασούρα, Ναβάρο να σηκώνουν πολλή σκόνη
SPORTAL ORIGINALS

22:59 - 07.01.2024

Sportal Sunday Live: Η ΑΕΚ πέρασε από το Φάληρο, με τις φάσεις των Μασούρα, Ναβάρο να σηκώνουν πολλή σκόνη

Η Sportal Sunday Live ήταν μαζί σας για μια ακόμη Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2 στο Φάληρο, για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Έξαλλοι στον Πειραιά με Μαρέφκα - Σήκωσαν μεγάλη σκόνη οι φάσεις με Μασούρα και Ναβάρο. Ο Άρης «τελείωσε» το αήττητο του ΠΑΟΚ με σπουδαίο Σαβέριο. Όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παρουσιάζουν Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League θα πέσει με την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στον ΌΦΗ και τη Λαμία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE