Η Κ19 του Ολυμπιακού επιβλήθηκε της ΑΕΚ και βλέπει... κούπα

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

i

© Intime

Η Κ19 του Ολυμπιακού επιβλήθηκε της ΑΕΚ και βλέπει... κούπα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:24 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:44 - 13.05.2024

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είχε... ευρωπαϊκό αέρα και πήρε τη νίκη απέναντι στην Κ19 της ΑΕΚ.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, μετά τον θρίαμβο στο Youth League, πήραν τη νίκη κόντρα στην Κ19 της ΑΕΚ (3-0) στο εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ - Άρης (3-3), αύξησαν τη διαφορά από τον δεύτερο Δικέφαλο του Βορρά στο +3, έχοντας και ματς λιγότερο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, αφού η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες στο 24ο λεπτό και πανηγύρισαν το τρίποντο δίχως να αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Στο 35ο λεπτό ο Μπακούλας άνοιξε το σκορ με ένα δυνατό σουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Χαραλαμπόγλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 68' ο Πνευμονίδης ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Χαραλαμπόγλου ανέλαβε την εκτέλεση κι έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82′ Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59′ Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74′ Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74′ Λίγδας), Καρανάτσιος (59′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.

ΑΕΚ (Γ. Καραχάλιος): Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57′ Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74′ Βασίλας), Γιαννούλης (25′ Πανορμίτης), Γεωργέας (74′ Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.