Η υπόθεση του Κάρμο ψηλά στην λίστα του Βίλας-Μπόας

Νταβίντ Κάρμο

i

©intime

Η υπόθεση του Κάρμο ψηλά στην λίστα του Βίλας-Μπόας

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι ο νέος πρόεδρος της Πόρτο και ένα από τα θέματα που θα τον απασχολήσουν είναι το θέμα του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος είναι δανεικός στον Ολυμπιακό.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, ο πορτογαλικός Τύπος ανακοίνωσε ότι ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι ο νέος πρόεδρος της Πόρτο. Ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ, σε ηλικία 46 ετών, βάζει τέλος στη «βασιλεία» του Πίντο ντα Κόστα, προέδρου του συλλόγου από το 1982.

Τα τελικά αποτελέσματα δεν είναι ακόμη γνωστά, αλλά τα Μέσα ενημέρωσης του δίνουν ένα άνετο προβάδισμα που δεν μπορεί πλέον να ανατραπεί. Το ποσοστό του Βίλας Μπόας φαίνεται πως είναι μεγαλύτερο από 80%.

Πως ο Ολυμπιακός εμπλέκεται στις εκλογές της Πόρτο: «Είναι όλα ψέματα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:16 - 26.04.2024

Πως ο Ολυμπιακός εμπλέκεται στις εκλογές της Πόρτο: «Είναι όλα ψέματα»

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας, λίγο πριν από τις εκλογές της Πόρτο έχει αρχίσει να ασκεί κριτική στον νυν πρόεδρο της ομάδας, Πίντο Ντα Κόστα, λέγοντας πως έχει πει ψέματα για τη μεταγραφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Η καταμέτρηση άρχισε στις 22:00. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε αυτό το Σάββατο (27/04) και συγκίνησε τα πλήθη. Περισσότεροι από 26.000 άνθρωποι παρευρέθηκαν για να ψηφίσουν. Ρεκόρ συμμετοχής. Το προηγούμενο ρεκόρ χρονολογήθηκε από το 1988 με λιγότερους από 11.000 ψηφοφόρους.

Ένα από τα θέματα που πρόκειται να απασχολήσουν τον νέο ηγέτη του συλλόγου είναι εκείνο του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος αγωνίζεται από τον Ιανουάριο με τη μορφή του δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Ο Βίλας-Μπόας είχε αναφερθεί πολλές φορές στο πρόσωπο του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, λέγοντας «πως είναι λάθος της ομάδας να δώσει ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία».

Μάλιστα ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει ως «ντροπή» για τον σύλλογο την ενδεχόμενη πώληση του Κάρμο για 17,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως είχε συμφωνήσει ο Ντα Κόστα με τους Πειραιώτες στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Ο Κάρμο αποτελεί τον βασικό πυλώνα για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο κέντρο της άμυνας και μέχρι στιγμής με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει καταγράψει 14 συμμετοχές.