Το μυαλό είναι στην Άστον Βίλα, αλλά…

Το μυαλό είναι στην Άστον Βίλα, αλλά…

Διονύσης Βερβελές 09:46 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 28.04.2024

Τα λόγια του Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη πριν από το ματς του πρωταθλήματος…

Επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το Σάββατο στο Ρέντη, μετά από το ρεπό που είχαν από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την Παρασκευή. Έτσι πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το σημερινό ματς με τη Λαμία και στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε και τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή για την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.

Είναι απολύτως λογικό όσο περνούν και οι ημέρες, άπαντες να σκέφτονται στην ομάδα του Πειραιά περισσότερο το παιχνίδι με την Άστον Βίλα στην Αγγλία αρχικά και μετά εντός έδρας, παρά τον αγώνα με τη Λαμία. Μιλάμε για μία ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό, αφού είναι η πρώτη φορά στα 99 χρόνια ζωής του που θα λάβει μέρος σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θύρα 7: Κλειστό το πέταλο στο Ολυμπιακός - Λαμία σ' ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:03 - 28.04.2024

Θύρα 7: Κλειστό το πέταλο στο Ολυμπιακός - Λαμία σ' ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 7, μέσω της οποίας τόνισε πως δεν θα παραστεί στο Ολυμπιακός - Λαμία ως ένδειξη διαμαρτυρίας μετά τη φυλάκιση μελών της για τα επεισόδια στου Ρέντη.

Για αυτό και ο Μεντιλίμπαρ στην προπόνηση του Σαββάτου στο Ρέντη, έδειξε ότι θέλει να βγάλει, όσο μπορεί τουλάχιστον, από το μυαλό των ποδοσφαιριστών του την Άστον Βίλα.

Στο πλαίσιο της προπόνησης μίλησε στους παίκτες του και μεταξύ άλλων τους τόνισε: «Ξέρω και το καταλαβαίνω ότι όλοι σκέφτεστε την Άστον Βίλα. Όμως έχουμε πει ότι βλέπουμε τους αγώνες ξεχωριστά. Τώρα έχουμε τη Λαμία, έχουμε μία δουλειά να κάνουμε και αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί και για το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώνουμε με τον αγώνα αυτόν και να νικήσουμε στο γήπεδό μας. Μετά θα σκεφτούμε όλοι μαζί την Άστον Βίλα, τώρα έχουμε τη Λαμία».

Δεν είναι κάτι εύκολο για τον Μεντιλίμπαρ να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους μόνο στη Λαμία. Όμως, από την άλλη εκτός από το γεγονός ότι θέλει να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του υπάρχει και ένας ακόμη λόγος που θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Για να δώσει κίνητρο στους παίκτες που θεωρούνται «ρεζέρβες» να μπουν και να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους απέναντι στη Λαμία, ενόψει των αναμετρήσεων με την Άστον Βίλα. Να δείξουν ότι είναι σε καλή κατάσταση και να «καθαρίσουν» το ματς.

01:24 - 19.04.2024

Οι πανηγυρισμοί των «ερυθρόλευκων» μέσα στην Πόλη

Ο Τζολάκης απέκρουσε το πέναλτι του Μπονούτσι και οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Βέβαια ορισμένοι απ' αυτούς που θα αγωνιστούν με τη Λαμία δεν είναι στη λίστα της Ευρώπης, οπότε αυτοί έτσι και αλλιώς έχουν το δικό τους κίνητρο για να δείχνουν πράγματα και να διατηρήσουν τη θέση τους στα ματς του πρωταθλήματος.