Ξεκουράζει αρκετούς κόντρα στη Λαμία ο Μεντιλίμπαρ - Η αποστολή του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Ξεκουράζει αρκετούς κόντρα στη Λαμία ο Μεντιλίμπαρ - Η αποστολή του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:21 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 27.04.2024

Αρκετούς παίκτες άφησε εκτός ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όσον αφορά την αποστολή του στο Ολυμπιακός - Λαμία, θέλοντας να τους ξεκουράσει εν όψει Άστον Βίλα.

Τη Λαμία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, βάζοντας στόχο το τρίποντο που ενδεχομένως να τον φέρει στην τρίτη θέση. Ωστόσο το πίσω μέρος του μυαλού βρίσκεται και στην Άστον Βίλα, την οποία οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Πέμπτη στην Αγγλία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του και από αυτή απουσιάζουν αρκετά δυνατά «χαρτιά». Συγκεκριμένα, με φόντο το παιχνίδι για το Europa Conference League, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα και Γιόβετιτς. Παράλληλα, παρά το γεγονός πως δεν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στους «βίλατζερς», εκτός αποστολής έμεινε και ο Ανδρέας Ντόη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (28/04, 17:00) απέναντι στη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Μετά το τέλος του προγράμματος που έγινε το Σάββατο (27/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έκανε γνωστά τα ονόματα που συγκροτούν την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς».