Αυτό θέλει ο Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Αυτό θέλει ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 20:45 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 27.04.2024

Ο Βάσκος προπονητής έχει μια… απαίτηση κι ενόψει Άστον Βίλα.

Μία οδηγία αρκετά σημαντική θέλει να δώσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Αυτό που έχει σκοπό να πει ο έμπειρος τεχνικός στους παίκτες του, είναι ότι περιμένει απ' αυτούς να τελειώσουν την υπόθεση νίκη από νωρίς.

Σε καμία περίπτωση δε θέλει να σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αφήσουν «ανοιχτό» το παιχνίδι μέχρι το τέλος και θα χρειαστεί οι Πειραιώτες να ξοδέψουν αρκετή ενέργεια. Σίγουρα το να σκοράρουν νωρίς οι ομάδες στα παιχνίδια που έχουν, είναι μία οδηγία που δίνουν όλοι οι προπονητές πριν από τους αγώνες και πολύ περισσότερο οι κόουτς των φαβορί στα ματς. Αυτήν τη φορά όμως ο Μεντιλίμπαρ θέλει να δει τους παίκτες του να κάνουν πράξη τα λόγια του, προκειμένου να μη χρειαστεί να τρέχουν μέχρι το τέλος για να πάρουν ή να κρατήσουν τη νίκη.

Πως ο Ολυμπιακός εμπλέκεται στις εκλογές της Πόρτο: «Είναι όλα ψέματα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:16 - 26.04.2024

Πως ο Ολυμπιακός εμπλέκεται στις εκλογές της Πόρτο: «Είναι όλα ψέματα»

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας, λίγο πριν από τις εκλογές της Πόρτο έχει αρχίσει να ασκεί κριτική στον νυν πρόεδρο της ομάδας, Πίντο Ντα Κόστα, λέγοντας πως έχει πει ψέματα για τη μεταγραφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Σκέφτεται την Άστον Βίλα

Φυσικά αυτό είναι κάτι που το θέλει ο Μεντιλίμπαρ και περιμένει να γίνει πράξη, εξαιτίας των αγώνων που ακολουθούν με την Άστον Βίλα. Δεν έχει την πολυτέλεια ο Ολυμπιακός να χαλάει ενέργεια για τη νίκη με τη Λαμία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχουν δείξει οι «ερυθρόλευκοι» ότι μπορούν να τελειώσουν αμέσως ένα ματς όπως αυτό με τη Λαμία. Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί τελευταία με συνεχόμενους αγώνες και πολλά λεπτά συμμετοχών στα πόδια τους και σίγουρα ο Μεντιλίμπαρ αυτό που θέλει είναι το ματς με τη Λαμία να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται από την άποψη κούρασης.

Όμως, θα πρέπει οι Πειραιώτες να κάνουν και πράξη την οδηγία του Μεντιλίμπαρ και να μη μείνουν όλα στα λόγια, έτσι ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν δυνάμεις για ένα από τα σημαντικότερα ματς της ιστορίας του Ολυμπιακού των τελευταίων ετών, τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα για το Conference League, εκτός έδρας στην Αγγλία! Η αντίστροφη μέτρηση άλλωστε, έχει αρχίσει για τα καλά…