Πως ο Ολυμπιακός εμπλέκεται στις εκλογές της Πόρτο: «Είναι όλα ψέματα»

Νταβίντ Κάρμο

i

©intime

Πως ο Ολυμπιακός εμπλέκεται στις εκλογές της Πόρτο: «Είναι όλα ψέματα»

Δημήτρης Χούπης 16:16 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 26.04.2024

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας, λίγο πριν από τις εκλογές της Πόρτο έχει αρχίσει να ασκεί κριτική στον νυν πρόεδρο της ομάδας, Πίντο Ντα Κόστα, λέγοντας πως έχει πει ψέματα για τη μεταγραφή του Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Επίθεση στον νυν πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, έκανε ο Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι λοιπόν λίγες μέρες πριν από τις εκλογές στην πορτογαλική ομάδα, σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για τον πρόεδρο του συλλόγου λέγοντας ότι πρέπει να «σταματήσει να παίζει με τους συνεργάτες του».

Ένα από τα θέματα που έθιξε ο Βίλας Μπόας είναι αυτό της μεταγραφής του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος στόπερ ήρθε στους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο ως δανεικός, έχοντας όμως αρκετά υψηλή ρήτρα αγοράς για να πάει στην ελληνική ομάδα ως μόνιμη μεταγραφή.

H Φενέρμπαχτσε θέλει να διώξει τον Σογιουντσού μετά το λάθος του με τον Ολυμπιακό (vid)
CONFERENCE LEAGUE

23:27 - 25.04.2024

H Φενέρμπαχτσε θέλει να διώξει τον Σογιουντσού μετά το λάθος του με τον Ολυμπιακό (vid)

Στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως βρίσκεται ο Τσαγλάρ Σογιουντσού, με τη Φενέρμπαχτσε να επιθυμεί να τελειώσει τη συνεργασία με τον παίκτη μετά και το λάθος του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, το ποσό που πρέπει ο Ολυμπιακός να δώσει στην πορτογαλική ομάδα για να τον κάνει δικό του είναι στα 17.500.00 ευρώ. Ένα ποσό που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πόρτο, οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο ο Βίλας Μπόας σχολίασε πως αυτό δεν είναι αλήθεια, ενώ μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε και για το νέο συμβόλαιο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

«Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο να μιλάω με τον προπονητή για το project. Αυτή είναι η μόνη κριτική που πρέπει να γίνει και θα περιμένω τον προπονητή να πάρει θέση, δεδομένων των υποσχέσεων που έχει λάβει από τον πρόεδρο, πολλές από τις οποίες είναι ψεύτικες, όπως η πώληση του Κάρμο και το γυναικείο ποδόσφαιρο. Έχω την ίδια πρόθεση να καθίσω και να μιλήσω με τον προπονητή.

Ο πρόεδρος πρέπει να σταματήσει να παίζει με τους συνεργάτες του. Αρκετά με τη λήψη αποφάσεων που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο το καλό μέλλον του συλλόγου. Η λήψη αποφάσεων 15 ημέρες πριν από τις εκλογές είναι ντροπή και οι άλλοι εταίροι δεν το αξίζουν αυτό. Είμαι απογοητευμένος και έκπληκτος που συνεχίζει να βρίσκει στήριξη στην υποψηφιότητά του. Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι σε απόγνωση. Αρκετά. Είναι υπερβολικό όλο αυτό!», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου πρώην προπονητή.