Το «παράπονο» του Μεντιλίμπαρ

Το «παράπονο» του Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 13:32 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 26.04.2024

Περίμενε περισσότερα από κάποιους ποδοσφαιριστές…

Παρά το γεγονός πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ματς με τον Άρη τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του για την προσπάθεια, είχε ορισμένα παράπονα από κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος τεχνικός περίμενε περισσότερα από κάποιους παίκτες του.

Ειδικότερα ήθελε να δει παραπάνω πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Άρη από τους ποδοσφαιριστές που είχε φροντίσει ο ίδιος να ξεκουραστούν στο προηγούμενο παιχνίδι, σε αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ο Μεντιλίμπαρ απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη είχε προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και είχε αφήσει εκτός αποστολής παίκτες βασικούς, έτσι ώστε να ξεκουραστούν μετά από το επίπονο ματς πρόκρισης με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

H Φενέρμπαχτσε θέλει να διώξει τον Σογιουντσού μετά το λάθος του με τον Ολυμπιακό (vid)
CONFERENCE LEAGUE

23:27 - 25.04.2024

H Φενέρμπαχτσε θέλει να διώξει τον Σογιουντσού μετά το λάθος του με τον Ολυμπιακό (vid)

Στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως βρίσκεται ο Τσαγλάρ Σογιουντσού, με τη Φενέρμπαχτσε να επιθυμεί να τελειώσει τη συνεργασία με τον παίκτη μετά και το λάθος του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ένα παιχνίδι το οποίο έφτασε μέχρι τα πέναλτι και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τους «ερυθρόλευκους» για να φτάσουν στην πρόκριση των ημιτελικών του Conference League. Από τη στιγμή που είδε ότι η ομάδα του δε θα είχε την απαραίτητη «φρεσκάδα» λόγω κούρασης, έκανε αλλαγές και απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έβγαλε μεγάλη ενέργεια.

Έτσι στο ματς με τον Άρη, εκτός έδρας, έβαλε ξανά τους βασικούς στην αρχική του ενδεκάδα, ελπίζοντας πως η ομάδα του θα έχει την ίδια ενέργεια από τη στιγμή που ξεκούρασε παίκτες. Όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε τη «φρεσκάδα» αυτή που τον χαρακτήρισε κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Μεντιλίμπαρ αυτό που είπε στο Ρέντη είναι πως θα ήθελε να δει περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές που τους έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούν την περασμένη Κυριακή.

Δεν τα πήρε αυτά τα περισσότερα πράγματα και έτσι έμεινε στο 1-1 το ματς στη Θεσσαλονίκη. Αυτό ήταν το μοναδικό παράπονο που είχε ο Μεντιλίμπαρ, όμως σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που είπε και δημόσια, στις δηλώσεις του. Ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και πιστεύει ότι άξιζε ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη. Η οποία, όμως, δεν ήρθε και έτσι οι Πειραιώτες έμειναν αρκετά μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος..