Δίχως τρεις παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό η Λαμία

Ο Κατσικογιάννης στο Λαμία - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Δίχως τρεις παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό η Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:40 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 25.04.2024

Δίχως τρεις πολύτιμους ποδοσφαιριστές θα αγωνιστεί η Λαμία κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά τις κάρτες που έδειξε ο Κατσικογιάννης στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η Λαμία αποδείχθηκε... σκληρό καρύδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε ισόπαλη. Μέχρι το 90+10' οι Φθιωτοί ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε ο Σβαμπ έκανε το 1-1.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική απώλεια για τον σύλλογο του Λεωνίδα Βόκολου, αφού μετά το εν λόγω ματς τρεις παίκτες του αναμένεται να μην αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, Κάλεμπ Στάνκο, Πέδρο Αμαράλ και Βικίντας Σλίβκα δέχθηκαν κάρτες από τον Κατσικογιάννη και έτσι θα μείνουν εκτός.

Ο πρώτος είδε την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας έτσι τρεις κάτι που τον έβαλε στο ποινολόγιο της Stoiximan Super League. Οι άλλοι δύο είδαν την κόκκινη κάρτα λίγο πριν το φινάλε με αποτέλεσμα να απουσιάζουν επίσης από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Αξιοσημείωτο, δε, είναι πως ο Σλίβκα είδε την κόκκινη κάρτα για πέμπτη φορά στην πολυετή του καριέρα. Από αυτές τις φορές, δε, μόλις η μία αφορούσε απευθείας αποβολή ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις ήταν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως και εχθές.

Στα θετικά νέα για τον Λεωνίδα Βόκολο είναι η επιστροφή του Ανταμ Τζανετόπουλου, την ώρα που ερωτηματικό παραμένει το τι αν θα παίξουν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Κορνέζος.

Θυμίζουμε πως η Λαμία θα βρεθεί στον Πειραιά την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι Φθιωτοί ψάχνουν την υπέρβαση στο φαληρικό γήπεδο, σε ένα ματς το οποίο αφορά κατά κύριο λόγο το γοητρό τους.

Θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν η Λαμία πανηγύρισε μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ματς της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πέραν αυτού, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο τρίποντα, με το πρώτο να έρχεται με 4-0 και το δεύτερο με 1-5 στο «Αθ. Διάκος». Οι Φθιωτοί, μέχρι στιγμής, στα playoffs έχουν πέντε ήττες και μία ισοπαλία.