Αγκαλιά με τον τίτλο η ΑΕΚ - Χαμός για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Οι παίκτες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

i

© Intime

Αγκαλιά με τον τίτλο η ΑΕΚ - Χαμός για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:24 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 24.04.2024

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον η ΑΕΚ, η οποία από εδώ και πέρα θα παρακολουθεί το... χάος από κάτω της. Δείτε τη βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League.

Ένας... κιτρινόμαυρος περίπατος έλαβε χώρα στην «OPAP Arena», εκεί όπου η ΑΕΚ έδωσε παράσταση τίτλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η Ένωση επικράτησε με 3-0 του «τριφυλλιού» και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του πρωταθλήματος. Σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες απώλειες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας πλέον έχει «μαξιλαράκι» ασφαλείας όντας στο +4 από τη δεύτερη θέση.

Σε αυτή βρίσκεται ο σημερινός της αντίπαλος, ο οποίος θα πρέπει να ανέβει ένα «βουνό» για να βρεθεί ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ορατός είναι ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό να χάσει τη δεύτερη θέση, αφού οι διώκτες του βρίσκονται πολύ κοντά του. Σε πρώτο χρόνο υπάρχει ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο -3 και ο οποίος και έφερε ισοπαλία με τη Λαμία, δίνοντας στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να τον προσπεράσει στην τρίτη θέση.

Όμως ο σύλλογος του Πειραιά δεν πήρε το «δώρο», φαίρνοντας «Χ» με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Τόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά» όσο και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παιχνίδι λιγότερο και η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αναμένεται σκληρή.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE:

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας:

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.