Ο Ολυμπιακός στοχεύει στο τρίποντο κόντρα στη Λαμία και «παίρνει φόρα» για την Άστον Βίλα

O Γιόβετιτς και ο Μασούρας στο Λαμία - Ολυμπιακός

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στο τρίποντο κόντρα στη Λαμία και «παίρνει φόρα» για την Άστον Βίλα

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:15 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 28.04.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λαμία, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Λαμία (28/4, 17:00), για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με τις σκέψεις των ερυθρόλευκων να είναι στην Άστον Βίλα.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν μόνο στη νίκη, ύστερα από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη (1-1). Οι ελπίδες του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα είναι λιγοστές, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν βελτίωση, εν όψει και των αγώνων με την Άστον Βίλα, για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα και Γιόβετιτς. Παράλληλα, παρά το γεγονός πως δεν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στους «βίλατζερς», εκτός αποστολής έμεινε και ο Ανδρέας Ντόη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς.

Από την άλλη πλευρά, οι Φθιώτες έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη… ζημιά, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ και θέλουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί.

Στα αγωνιστικά, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει τους Σλίβκα, Αμαράλ και Στάνκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τσιλούλης, Γιαννούτσος, Παπαδόπουλος και Κορνέζος. Μοναδική επιστροφή αυτή του Τζανετόπουλου.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς – Έσε, Καρβάλιο – Μαρτίνς, Όρτα, Ποντένσε – Ναβάρο.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ – Τζανδάρης, Σαντάνα, Νούνιες – Βασιλαντωνόπουλος, Λέικ, Κοντονίκος.