«Ο Ροντινέι είναι έτοιμος να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό»

Ροντινέι

i

Ροντινέι/©Intime

«Ο Ροντινέι είναι έτοιμος να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:45 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 28.04.2024

Ο Ροντινέι είναι έτοιμος να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία.

Ο Ροντινέι έχει συμβάλλει στην φετινή πορεία του Ολυμπιακού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Το συμβόλαιό του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με τους Πειραιώτες έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025.

Το μέλλον του 34χρονου ποδοσφαιριστή απασχολεί πάρα πολύ τους Βραζιλιάνους, καθώς στη Φλαμένγκο θα τον ήθελαν και πάλι να ενταχθεί στο δυναμικό τους.

Μάλιστα, οι οπαδοί της βραζιλιάνικης ομάδας έχουν ξεκινήσει καμπάνια μέσω των social media για την επιστροφή του Ροντινέι στην Φλαμένγκο.

Η ιστοσελίδα «bolavip», αναφέρει ότι γίνονται συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας του Ροντινέι με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2026, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Άλλα δημοσιεύματα στη χώρα τονίζουν ότι ο Ροντινέι όχι επιστρέψει στη Βραζιλία, αλλά ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Από τη πλευρά του, ο ίδιος ο παίκτης είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα θητεία του στους Πειραιώτες και δεν σκέφτεται να αλλάξει ομάδα.