Έμερι: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό» - Τι είπε για τους Τίλεμανς και Μαρτίνες

Ουνάι Έμερι

i

©Photo by Franco Arland/Getty Images

Έμερι: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό» - Τι είπε για τους Τίλεμανς και Μαρτίνες

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:28 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 28.04.2024

Ο Ουνάι Έμερι χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δύσκολο, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματίες Γιούρι Τίλεμανς και Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Η Άστον Βίλα είχε τη νίκη στα χέρια της, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά τελικά ήρθε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην Τσέλσι, λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για το οποίο η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ είδε δύο παίκτες της να τραυματίζονται στον αγώνα με τους «μπλε» και συγκεκριμένα τους Τίλεμανς και Μαρτίνες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με τους Κουκουρέγια (4΄-αυτογκόλ), Μόργκαν Ρότζερς (42΄). Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, με τον Μαντουέκε (62΄), Γκάλαχερ (81΄) να «υπογράφουν» το τελικό 2-2. 

Πλέον η Άστον Βίλα στρέφει την προσοχή της στον Ολυμπιακό εν όψει της πολύ μεγάλης αναμέτρησης στο «Βίλα Παρκ» για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa Conference League

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους «μπλε», ο Ουνάι Έμερι μίλησε για τη μάχη που δίνει η ομάδα του για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League, ενώ χαρακτήρισε ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο.

«Την περασμένη χρονιά θέλαμε να παίξουμε στο Conference League. Φέτος θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League αλλά η Τσέλσι έδειξε τη δυναμική της. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό και την κατοχή και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στην Τσέλσι. Μετά την ισοπαλία, σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη. Θα είναι δύσκολο», ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Γιούρι Τίλεμανς και Εμιλιάνο Μαρτίνες, λέγοντας: «Ο Μαρτίνες θα εξεταστεί αύριο. Ακόμα και για τον τραυματισμό του Τίλεμανς χρειάζονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εάν δεν είναι διαθέσιμοι για μια, για δύο ή και για τρεις εβδομάδες, απλώς θα το δεχτούμε»