Ο Αλμέιδα έδωσε δίκιο στην ερώτηση του Καραπαπά - Ο Κοσμάς ευχαρίστησε τον Μαρινάκη για τη φιλοξενία

Ματίας Αλμέιδα και Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Ο Αλμέιδα έδωσε δίκιο στην ερώτηση του Καραπαπά - Ο Κοσμάς ευχαρίστησε τον Μαρινάκη για τη φιλοξενία

Διονύσης Βερβελές 22:55 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 12.04.2023

Κανένα θέμα δεν είχαν οι Ματίας Αλμέιδα και Κώστας Καραπαπάς παρά την ένταση που υπήρξε κάποια στιγμή στο ντέρμπι του Φαλήρου. Το δίκιο που έδωσε ο Αργεντίνος τεχνικός στον αντιπρόεδρο των Πειραιωτών και οι ευχαριστίες του ομολόγου του στην ΑΕΚ, Γιώργου Κοσμά, στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη φιλοξενία.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τετάρτης (12/4) στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, το έργο των Πειραιωτών ήταν εξ ορισμού δύσκολο, έτσι παρά τη νίκη τους με σκορ 2-1 έμειναν εκτός τελικού. Εντούτοις η ένταση και το πάθος σε τέτοια παιχνίδια είναι δεδομένο και δεν έλειψε ούτε από το 90λεπτο του Φαλήρου,

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του ντέρμπι, οι Ματίας Αλμέιδα και Κώστας Καραπαπάς φάνηκε να έχουν έναν έντονο διάλογο. Δίχως ωστόσο να ξεφύγει η κατάσταση και χωρίς να είναι σαφές εκείνη τη στιγμή τι ακριβώς διημείφθη μεταξύ τους.

Κώστας Καραπαπάς και Ματίας Αλμέιδα © Intime

Επί της ουσίας, με τον πάγκο της ΑΕΚ να διαμαρτύρεται για μια σειρά αποφάσεων του διαιτητή, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε διερωτώμενος «αν αυτό γινόταν στην έδρα σας δεν θα ήταν πρόκληση;» Μια τοποθέτηση στην οποία ο Ματίας Αλμέιδα του έδωσε δίκιο, ζητώντας από τους ανθρώπους στον πάγκο της ομάδας του να ηρεμήσουν. 

Και κάπου εκεί το συμβάν έλαβε τέλος, δίχως να υπάρξει η παραμικρή συνέχεια. Εξάλλου ακόμη και μετά την λήξη της αναμέτρησης, το κλίμα στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν απόλυτα ήρεμο. Με την αποστολή της ΑΕΚ να μην αντιμετωπίζει κάποιου είδους πρόβλημα στη διάρκεια της παρουσίας της στο Φαληρικό γήπεδο.

Γι' αυτό εξάλλου και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κόσμας, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Κώστα Καραπαπά για τη φιλοξενία της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Tags: