Ανακατεύει την τράπουλα (και) λόγω προβλημάτων

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©Intime

Ανακατεύει την τράπουλα (και) λόγω προβλημάτων

Διονύσης Βερβελές 13:25 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 21.12.2023

Έχει πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει ο Πορτογάλος τεχνικός για το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο…

Απέναντι στον Ατρόμητο θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Super League, σε μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» όλοι γνωρίζουν πως το γήπεδο του Περιστερίου ποτέ δεν αποτελεί εύκολη αποστολή για την ομάδα και για αυτό άπαντες θέλουν να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα για να πάρει το «διπλό» και να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. 

Ματς το οποίο θα είναι και το πρώτο στο οποίο θα χρειαστεί ο Κάρλος Καρβαλιάλ να δει πολλές αλλαγές προσώπων και όχι μόνο στην ψυχολογία και στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα μέσα στο χορτάρι. 

Αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες για το παιχνίδι στο Περιστέρι. Λείπουν αρκετοί και σημαντικοί ποδοσφαιριστές για τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Μέχρι την Τετάρτη ήταν γνωστές οι απουσίες των Φορτούνη, Ελ Αραμπί λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα. Προέκυψε, όμως και η απουσία του Μαντί Καμαρά, ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του για ένα προσωπικό ζήτημα. 

Θα πρέπει να προστεθούν βέβαια και οι απουσίες των Φρέιρε, Πορόζο, Σκάρπα οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι αβέβαιο τι θα συμβεί μαζί τους. 

Για τον Σκάρπα άλλωστε, πιο πιθανό είναι το σενάριο επιστροφής του στην Βραζιλία. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ καλείται τώρα για πρώτη φορά να αλλάξει τόσο πολύ την ενδεκάδα του. Οι απουσίες Φορτούνη και Καμαρά άλλωστε, είναι ξεχωριστές γιατί πρόκειται για δύο από τους πιο βασικούς ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» φέτος. 

Θυμίζουμε στα δύο πρώτα του ματς ο Πορτογάλος κόουτς με Μπάτσκα Τόπολα και Πανσερραϊκό δεν έκανε κάποια μεγάλη αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με τα παιχνίδια που είχε ο Ολυμπιακός στον πάγκο του τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Τώρα, όμως, καλείται να κάνει μια άλλη διαχείριση και όλα δείχνουν πως ο Μπιέλ θα πάρει τη θέση του Φορτούνη και ο Αλεξανδρόπουλος αυτή του Καμαρά