Ανακοινώνεται και ο Έσε

Σαντιάγκο Έζε

i

Photo by Rodrigo Valle/Getty Images

Ανακοινώνεται και ο Έσε

Κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε με τον Αργεντίνο μέσο…

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για τον Σαντιάγκο Έσε, ο οποίος το Σάββατο αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους» και να αποτελέσει μια ακόμη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό! Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη, πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, αναμένεται να ολοκληρώσει και τα τυπικά με την φωτογράφιση και τις πρώτες του δηλώσεις και έτσι να υπάρξει και η ανακοίνωση το Σάββατο.

Στη συνέχεια θα τεθεί και αυτός στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που βλέπει το ρόστερ να γεμίζει με τις επιλογές του και να καλείται στο επόμενο διάστημα να δώσει και τις ανάλογες λύσεις.

Ο Έσε, όπως είναι αναμενόμενο την Κυριακή αναμένεται να βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα, στο παιχνίδι που έχει ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία. Ένα ματς που θυμίζουμε θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της. Ολυμπιακού από την περσινή σεζόν.

Επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν και πάλι στα social media ξέσπασε… γκρίνια για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης αυτής της μεταγραφής, να επισημάνουμε πως δεν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ζήτημα χρόνου ήταν, διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και έτσι το Σάββατο, ο Έσε αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, μετά τους Σκάρπα και Μπρίνιτς, που προηγήθηκαν την Παρασκευή.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά πάνω στον Έσε, που μπορεί να είναι 21 χρονών, αλλά είχε πολλές παραστάσεις με την Ουρακάν και έφτασε στο σημείο να φοράει ακόμη και το περιβραχιόνιο του αρχηγού! Επιλέχθηκε μεταξύ αρκετών μέσων, ήταν μια περίπτωση με πολλές δυσκολίες, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Αντόνιο Κορδόν, χειρίστηκαν όπως έπρεπε την κατάσταση και έτσι τον έφεραν στην Ελλάδα, για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.