«Άκυρο της Σπόρτινγκ στον Ολυμπιακό για τον Μπραγκάνσα»
i

©Photo by Henrique Casinhas/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

«Άκυρο της Σπόρτινγκ στον Ολυμπιακό για τον Μπραγκάνσα»

Δημήτρης Χούπης 18:09 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 10.01.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Record η Σπόρτινγκ απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για τον 24χρονο μέσο Ντάνιελ Μπραγκάνσα.

Ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου έχει ήδη αποκτήσει δύο παίκτες, τον Φραν Ναβάρο από την Πόρτο και τον Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να πάρει έναν χαφ και έναν αμυντικό και οι Πορτογάλοι έχουν αναφέρει άλλο ένα όνομα για το κέντρο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει δημοσίευμα της Record, ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 24χρονου μέσου της Σπόρτινγκ Ντάνιελ Μπραγκάνσα. Μάλιστα οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο ακόμα και για πρόταση του ελληνικού συλλόγου, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας της Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ είναι αντίθετος με την παραχώρηση του Μπραγκάνσα

Κάπως έτσι η πρόταση των «ερυθρολεύκων» έχει απορριφθεί. Ο 24χρονος μέσος αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας της Σπόρτινγκ, μετρώντας 20 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ενώ έχει σκοράρει τρία γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ. 

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνδέονται με Έλληνα στόπερ της Ντόρτμουντ

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, οι Γερμανοί έχουν κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Έλληνα στόπερ της Ντόρτμουντ, Αντώνη Παπαδόπουλο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kicker ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει δείξει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο, θεωρώντας πως ο κύκλος του στους Βεστφαλούς έχει κλείσει. 

«Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φερνάντο Σάντος θέλουν τον Ρενάντο Σάντσες - Τους απέρριψε όλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:39 - 09.01.2024

«Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φερνάντο Σάντος θέλουν τον Ρενάντο Σάντσες - Τους απέρριψε όλους»

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον Ρενάτο Σάντσες, αφού το CNN υποστηρίζει πως στο κόλπο μπήκαν ο ΠΑΟΚ και ο Φερνάντο Σάντος. Εντούτοις, ο παίκτης δεν... ψήνεται για καμία από τις τρεις.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ δεν είναι ο μόνος ελληνικός σύλλογος που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Παπαδόπουλο, αφού πάντα σύμφωνα με τους Γερμανούς και ο Παναθηναϊκός θέλει να κινηθεί για την απόκτησή του.