«Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φερνάντο Σάντος θέλουν τον Ρενάντο Σάντσες - Τους απέρριψε όλους»

O Ρενάτο Σάντσες

i

© Intime

«Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φερνάντο Σάντος θέλουν τον Ρενάντο Σάντσες - Τους απέρριψε όλους»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:39 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 09.01.2024

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον Ρενάτο Σάντσες, αφού το CNN υποστηρίζει πως στο κόλπο μπήκαν ο ΠΑΟΚ και ο Φερνάντο Σάντος. Εντούτοις, ο παίκτης δεν... ψήνεται για καμία από τις τρεις.

Σε δημοσίευμά της την Δευτέρα (9/1) η «Parisien» υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ρενάτο Σάντσες. Ωστόσο, το «CNN Portugal» ήρθε να προσθέσει μία ελληνική ομάδα και ένας... Έλληνας. 

Αναλυτικά, όπως υποστηρίζει ο ρεπόρτερ, Μπρούνo Αντράντε, από το δημοφιλές Μέσο, στο κόλπο για την απόκτηση του Πορτογάλου βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Φερνάντο Σάντος. 

Σε πρώτο χρόνο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μοιάζει να μπαίνει σφήνα στους Πειραιώτες, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται και ο νεοαφιχθείς στην τουρκική ομάδα προπονητής.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για καμία από τις τρεις περιπτώσεις. Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει ο ρεπόρτερ, ο Σάντσες απέρριψε και τις τρεις εναλλακτικές, θεωρώντας πως καμία από αυτές δεν του ταιριάζει. 

Διακοφώτης για Κούγια: «Έχει καταντήσει γραφικός σαν τη Σαντορίνη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:23 - 09.01.2024

Διακοφώτης για Κούγια: «Έχει καταντήσει γραφικός σαν τη Σαντορίνη»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης απάντησε στον Αλέξη Κούγια στα όσα είπε μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Βέβαια, ο 26χρονος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού η Ρόμα δεν έχει σκοπό να τον κρατήσει μετά τους απανωτούς τραυματισμούς. Η ομάδα έχει πρόθεση να σπάσει τον δανεισμό του από την Παρί Σεν Ζερμέν και στη Γαλλία δεν υπάρχει χώρος για εκείνον. 

Μόλις εννέα εμφανίσεις είναι ο απολογισμός του με τους «τζαλορόσι» τη φετινή σεζόν, έχοντας και ένα γκολ. Αυτό ήρθε κόντρα στην Έμπολι, εκεί όπου ο σύλλογος της Ρώμης επικράτησε με 7-0.