Ολυμπιακός - Άρης: Το ματς της αγωνιστικής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
i

Μπιέλ και Φαμπιάνο/ ©Intime

Ολυμπιακός - Άρης: Το ματς της αγωνιστικής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:28 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 15.01.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (19:30, Cosmote Sport 1) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Μίτσελ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, γεγονός που το επιβεβαιώνουν οι τρεις διαδοχικές νίκες. 

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης με 5-0 , του Ιωνικού στη Νίκαια με 2-0 και του Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 4-0. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την ΑΕΚ και το -7 από τον Παναθηναϊκό. 

Από την άλλη ο Άρης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, επιβλήθηκε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και θέλει να «σπάσει» το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Ντόι, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Αραμπί, Μπακαμπού.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ - Εμβιλά, Χουάνγκ - Φορτούνης, Μπιέλ, Χάμες - Μπακαμπού

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα - Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού - Ετέμπο, Νταμπό, Νταρίντα – Ματέο, Γκρέι, Μαντσίνι.