Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Μονόδρομος η νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
i

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης/©Intime

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Μονόδρομος η νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Κώστας Τόπας 08:54 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 28.12.2022

Για 17η φορά θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός για την Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν διατηρήσει το αήττητο τους σε αυτές τις αναμετρήσεις...

Η νίκη επί του Αστέρα, λοιπόν, αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (28/12, 18:00), μιας και βρίσκεται δώδεκα βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, έξι από την ΑΕΚ και δύο από τον ΠΑΟΚ, στην βαθμολογία.

Ολυμπιακός: Με Ουί Τζο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης - Εκτός ξανά οι Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:01 - 27.12.2022

Ολυμπιακός: Με Ουί Τζο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης - Εκτός ξανά οι Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά

Στα πλάνα του Μίτσελ για τον αγώνα με τους Αρκάδες, βρίσκεται ο Κορεάτης φορ. Αντίθετα, τόσο ο Παπ Αμπού Σισέ, όσο και ο Αγκιμπού Καμαρά δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του, στην οποία δεν βρίσκεται ο Μάριος Βρουσάι λόγω τραυματισμού, ωστόσο επανήλθε ο Ουί-Τζο Χουάνγκ. Οπως επίσης εκτός έμειναν οι Σισέ, Μπα, Άβιλα, Αγκιμπού Καμαρά, Μπόουλερ, Αμπού Καμαρά, Βατσλίκ για διαφορετικούς λόγους.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε ριζικές αλλαγές πριν από μερικές ημέρες, μιας και ο Άκης Μάντζιος αντικατέστησε τον Ηρακλή Μεταξά στην τεχνική ηγεσία των Αρκάδων. Στον πάγκο πάντως σήμερα θα βρίσκεται ο κ. Χωριανόπουλος, επί σειρά ετών βοηθός του Μάντζιου, μιας και δεν έχει λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο με τον Μεταξά.

Οι «κιτρινομπλέ» υπολογίζουν σε πέντε επιστροφές αφού αποθεραπεύτηκαν οι Πίτσου, Ριέρα, ενώ επέστρεψαν και οι Καπίγια, Σανταφέ, Κανελλόπουλος που δεν υπολογίζονταν επί… εποχής Μεταξά.

Από την άλλη, εκτός αποστολής βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ιγκλέσιας, Μουνάφο, οι τραυματίες Γκαρθία, Βαλιέντε, Μπενίτο αλλά και ο Σίτο που εξασφάλισε άδεια γιατί γεννάει η σύζυγός του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Ινμπόμ – Μασούρας, Φορτούνης, Μπιέλ – Ελ Αραμπί

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Χωριανόπουλος): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Πίτσου, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Κανελλόπουλος, Τιλίκα - Μπερτόγλιο, Κρέσπι, Μπαρτόλο, Μπαράλες

Η ιστορία των αναμετρήσεων:

16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
14 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 
- ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΚΟΛ: 40-9