«Κυριαρχική κρίση»: Αυτή είναι η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας που έφερε την... έκρηξη του Ολυμπιακού

«Κυριαρχική κρίση»: Αυτή είναι η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας που έφερε την... έκρηξη του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 09:18 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 14.12.2023

Η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας που προκάλεσε τη νέα ανακοίνωση... έκρηξη από πλευράς Ολυμπιακού.

Χαμός χθες μεταξύ Ολυμπιακού και Κυβέρνησης. Με ανακοινώσεις από τη μία πλευρά, με απαντήσεις από την άλλη, με... κόντρα απάντηση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τόνισε αργά το βράδυ πως θα απευθυνθεί πλέον στη δικαιοσύνη εναντίον τριών υπουργών. Των Οικονόμου, Κατσαφάδου και Βρούτση.

«Είναι θέμα Δημοκρατίας και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα υπερασπίσει τα δικαιώματά του προσφεύγοντας στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη σε βάρος των Υπουργών κκ Οικονόμου, Κατσαφάδου και Βρούτση που πήραν αυτές τις αποφάσεις και έκαναν απαράδεκτες διακρίσεις ανάμεσα σε Έλληνες πολίτες.

Σας καλούμε έστω και την ύστατη ώρα να απαντήσετε και να ανακαλέσετε την απόφασή σας».

Με αυτόν τον τρόπο έκλεινε η χθεσινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που ήταν η δεύτερη μέσα στην ημέρα. Και στην οποία έγραφε μεταξύ άλλων πως «η απάντηση που διέρρευσε από τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού προφανώς δεν είναι απάντηση και δεν απαντά σε κανένα από τα ερωτήματα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Ποια ήταν η απάντηση του Υπουργείου που έφερε την... έκρηξη

Νωρίτερα από τη δεύτερη ανακοίνωση του Ολυμπιακού και λίγα λεπτά μετά την πρώτη, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε διαρρεύσει η απάντηση προς τους πολιτικούς συντάκτες. Και αυτή ήταν που έφερε την έκρηξη των ερυθρολεύκων, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Είναι στην κυριαρχική κρίση της ελληνικής Πολιτείας να αποφασίζει τη διεξαγωγή αθλητικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όταν αυτοί μάλιστα αξιολογούνται ως υψηλής επικινδυνότητας. Τα όσα προηγήθηκαν –ειδικά με τη δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών, για την οποία έχει υπάρξει ομολογία - δικαιολογούν εν προκειμένω απολύτως το μέτρο αυτό».

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

https://www.youtube.com/watch?v=93GotVXbvLg

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!