Οι αλλαγές του Καρβαλιάλ ενόψει Μπάτσκα

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Οι αλλαγές του Καρβαλιάλ ενόψει Μπάτσκα

Διονύσης Βερβελές 09:10 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 14.12.2023

Ο Πορτογάλος τεχνικός ολοκληρώνει τα πλάνα του για τον τρόπο αντιμετώπισης της Μπάτσκα Τόπολα…

Αντίστροφη μέτρηση για το ματς που έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη για το Europa League. Ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει και το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρόλευκων» τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ένας βαθμός αρκεί για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τους Σέρβους, αφού είναι από πάνω, αλλά το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Πειραιά θα «κατέβει» για τη νίκη.

Όπως και να έχει, όμως, ο Κάρλος Καρβαλιάλ περιμένει και αυτός το ματς αυτό με τη σειρά του για να κάνει το δικό του ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε τη δυνατότητα να δει τη νέα του ομάδα πρώτα σε ένα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και θα πάει απευθείας σε έναν αγώνα «τελικό».

Τα πλάνα του Πορτογάλου

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ήδη κάνει τα πρώτα του πλάνα για το ματς της Πέμπτης με την Μπάτσκα Τόπολα. Δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, αφού και η φύση του αγώνα είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει και πολλά πειράματα. Προσπαθεί όλες αυτές τις ημέρες να περάσει στους «ερυθρόλευκους» τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία, αλλά από την άλλη δεν έχει σκοπό να κάνει πολλές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα, έτσι ώστε να μη χαλάσει και την όποια χημεία έχει αποκτήσει από το καλοκαίρι μέχρι τώρα η ομάδα. Παράλληλα, δεν έχει και πολύ καιρό ο ίδιος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ρέντη και τις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Σίγουρα θα δούμε αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων», αφού έχει ήδη περάσει κάποια δικά του πράγματα στους ποδοσφαιριστές του, αλλά από άποψη προσώπων δεν αναμένεται να δούμε και μεγάλες διαφοροποιήσεις.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!