«Ολυμπιακός για Βινίσιους»

O Βινίσιους

i

© PS Youtube

«Ολυμπιακός για Βινίσιους»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:05 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 13.12.2023

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται να βρίσκεται ο Βραζιλιάνος, Βινίσιους, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από την πατρίδα του.

Ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να εμπλακεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και μία από τις θέσεις που μοιάζει να θέλει να ενισχύσει, είναι εκείνη του σέντερ φορ. Η κατά τα φαινόμενα αποχώρηση του Ελ Κααμπί για το Κόπα Άφρικα και το ερωτηματικό του Γιόβετιτς (όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση μετά από τον τραυματισμό), δείχνουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει προσθήκη στο ρόστερ. 

Ένα από τα ονόματα, λοιπόν, που έχουν ακουστεί για τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών είναι και αυτό του Κάρλος Βινίσιους, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Φούλαμ. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη «Globo Esporte» ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον 28χρονο επιθετικό. 

«Τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με ανθρώπους που συνεργάζονται με τον Κάρλος Βινίσιους, η Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός, η Σεβίλλη και η Βαλένθια αναζήτησαν πληροφορίες για τον παίκτη», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα από το ΜΜΕ της πατρίδας του ποδοσφαιριστή. 

Ολυμπιακός προς κυβέρνηση: «Υπάρχει κάποια εξήγηση για τη στοχοποίηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και των φιλάθλων μας;»
EUROPA LEAGUE

18:26 - 13.12.2023

Ολυμπιακός προς κυβέρνηση: «Υπάρχει κάποια εξήγηση για τη στοχοποίηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και των φιλάθλων μας;»

Οργισμένη ανακοίνωση κατά των μέτρων της κυβέρνησης εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία στάθηκε στην απουσία των φιλάθλων στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα.

Η Φούλαμ απέκτησε τον Βινίσιους, από τη Μπενφίκα, τον Σεπτέμβριο του 2022. Έκτοτε έχει αγωνιστεί συνολικά 44 φορές υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα. Ο απολογισμός του είναι συνολικά 8 γκολ και τρεις ασίστ, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν βασικός στην ενδεκάδα της ομάδας της Premier League.