Επιστολή της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί αν δεν μπουν στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί της
i

© Intime

Επιστολή της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί αν δεν μπουν στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί της

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:42 - 12.12.2023

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως η Μάτσκα Τόπολα ανέφερε στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς της στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (14/12, 22:00) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να συνεχίσει στο Conference League.

Μετά από απόφαση της κυβέρνησης το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όμως αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Μπάτσκα Τόπολα, όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Mozzart», οι άνθρωποι της σερβικής ομάδας έστειλαν επιστολή στην UEFA και ξεκαθάρισαν ότι αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους 130 φίλους της ομάδας, οι παίκτες της ομάδας δεν θα βγουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν.

Η δοκιμή του Καρβαλιάλ με τον Ιμπόρα…
EUROPA LEAGUE

17:12 - 12.12.2023

Η δοκιμή του Καρβαλιάλ με τον Ιμπόρα…

Σε διαδικασία εξαγωγής των πρώτων συμπερασμάτων του αναφορικά με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του βρίσκεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ και στο πλαίσιο αυτό έχει ειδική σκέψη για τον Βιθέντε Ιμπόρα.

Η Μπάτσκα Τόπολα αναφέρει πως έχουν δοθεί περίπου 100 χιλιάδες ευρώ για τα ταξιδιωτικά εισιτήρια αλλά και τη διαμονή αυτών των οπαδών, ενώ επίσης τονίζει ότι σε άλλα αθλήματα στη χώρα μας θα υπάρχουν κανονικά οπαδοί στις εξέδρες των γηπέδων.