Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Β΄ δια ποδός Ελ Αραμπί

Ελ Αραμπί

i

© Intime

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Β΄ δια ποδός Ελ Αραμπί

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:33 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 11.11.2023

Ο Ολυμπιακός Β΄ πήρε τη νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (1-0), με το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί να κρίνει την αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β΄ υποδέχτηκε τον Διαγόρα Ρόδου και πήρε τη νίκη με 1-0, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο Μαρονικός φορ πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από περίπου δυόμισι μήνες (20 Αυγούστου) και την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, όταν είχε βρει δίχτυα απέναντι στον Πανσερραϊκό στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0.

Υπενθυμίζεται πως ο Ελ Αραμπί είχε ζητήσει από μόνος του να παίξει με τη δεύτερη ομάδα. Ο λόγος είναι να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό του, αλλά και να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής, έχοντας στο μυαλό του μια πιθανή επιστροφή στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την πρώτη ομάδα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι καθ΄ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και πανηγύρισαν το τρίποντο δίχως να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες.

Η ομάδα της Ρόδου προσπάθησε κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις να κάνει τη... ζημιά, ωστόσο τα βρήκε σκούρα στο επιθετικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μείνει «άσφαιρη».

Στο 50ο λεπτό, ο Ελ Αραμπί υποδέχτηκε την μπάλα έπειτα από πάσα του Μαρίνου και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 1-0.

Ένα 20λεπτο αργότερα, ο Ολυμπιακός Β΄ «άγγιξε» και το δεύτερο γκολ με τον Μπα, του οποίου το σουτ κατέληξε στο δοκάρι.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Ελ Αραμπί (81′ Βλαχομήτρος), Μπα (73′ Φατιγκά), Ανδρούτσος, Ρίτσαρντς, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73′ Σγουρός), Κουτσίδης, Μαρίνος, Κωστή, Αργυρίου.

Διαγόρας Ρόδου: Σηφάκης, Αρίας (65′ Τσάβος), Μανωλάκης (74′ Νικολής), Σταματούλλας, Δημητρίου, Μασούρας (74′ Φέκκας), Τσιαντούλας, Λούκιτς (54′ Μουντές), Αντεσίνα (74′ Φαλάτα), Λεσάι, Μανιάς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: