Τι συνέβη με τον Ελ Αραμπί και το παρασκήνιο της παρουσίας του στον Ολυμπιακό Β'

Ελ Αραμπί

i

© Intime

Τι συνέβη με τον Ελ Αραμπί και το παρασκήνιο της παρουσίας του στον Ολυμπιακό Β'

Διονύσης Βερβελές 13:01 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 11.11.2023

Από το… πουθενά πήγε να δημιουργηθεί θέμα με τον Μαροκινό…

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού Β' για τον σημερινό αγώνα του Σαββάτου με τον Διαγόρα στο Ρέντη. Μία εξέλιξη η οποία μπορεί να έκανε αρκετούς να απορούν, όμως, έχει μία απλή και λογική εξήγηση. Ο ίδιος ο Μαροκινός επιθετικός ήταν αυτός ο οποίος ζήτησε να ενσωματωθεί στην αποστολή της δεύτερης ομάδας, διότι δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στα μέχρι τώρα ματς και προκειμένου να μπορέσει να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό, θέλησε να παίξει με τον Ολυμπιακό Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά αυτό στον Ολυμπιακό, καθώς και πριν από δύο σεζόν όταν ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε από το δεύτερο χιαστό είχε ζητήσει να παίξει με τη δεύτερη ομάδα έτσι ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό και μάλιστα είχε αντιμετωπίσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τα Τρίκαλα, και είχε σκοράρει κιόλας. Επίσης πέρσι είχε παίξει με τη δεύτερη ομάδα και ο Παϊτίμ Κασάμι. Δεν είναι, λοιπόν, κάτι καινούργιο αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε πως πρόσφατα έπαιξε και ο Μπιανκόν που περιμένει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Και στην τελική η ύπαρξη μίας δεύτερης ομάδας πέρα από το σκαλοπάτι που χρειάζονται οι Νέοι για να φτάσουν στην πρώτη ομάδα, έχει να κάνει και με την ευκαιρία των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν αρκετό χρόνο να παίζουν στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και με αυτόν τον τρόπο να μένουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Προπονητής του Ολυμπιακού που έμεινε στην Ελλάδα 5 μήνες και έχει αλλάξει δεκάδες ομάδες: «Δεν με νοιάζει η νίκη, το ποδόσφαιρο είναι τέχνη»
REST OF THE WORLD

10:48 - 11.11.2023

Προπονητής του Ολυμπιακού που έμεινε στην Ελλάδα 5 μήνες και έχει αλλάξει δεκάδες ομάδες: «Δεν με νοιάζει η νίκη, το ποδόσφαιρο είναι τέχνη»

Σε συνέντευξη που έδωσε στη MARCA, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα σχολίασε μεταξύ άλλων ότι δεν τον ενδιαφέρει η νίκη, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο είναι τέχνη.

Κάποιοι βέβαια, στην εποχή των social media, πίστεψαν πως ο Μαρτίνεθ κάνει κάποιο καψώνι στον Μαροκινό φορ. Κάτι που φυσικά δεν ίσχυε, με την εξήγηση να δίνεται, με την πρόθεση του Ελ Αραμπί να παίξει με τον Ολυμπιακό Β’.