Αγωνιστικά, βλέπει την Τρίπολη ο Ολυμπιακός…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Αγωνιστικά, βλέπει την Τρίπολη ο Ολυμπιακός…

Αφήνει πίσω την Γουέστ Χαμ, προχωρά νομικά για την τιμωρία, την ώρα που σκέφτεται Αστέρα…

Είναι έτσι το πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός μπροστά του που δεν έχει την ευκαιρία να μπορέσει να κάτσει να σκεφτεί τι έγινε στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και να ξεκουραστούν οι παίκτες τόσο ψυχολογικά, όσο όμως και σωματικά. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το ταξίδι από το Λονδίνο απ' όπου επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής και βράδυ Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη. Κάτι το οποίο σημαίνει πως η ομάδα δεν έχει καθόλου χρόνο για να κάνει το οτιδήποτε. Έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός ένα ματς στο οποίο θα πρέπει να πάρει τη νίκη, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για πολλούς λόγους. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν έβγαλαν την αντίδρασή τους στο Λονδίνο μετά τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το τρίποντο στην Τρίπολη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο, όμως και για να κερδίσει μία ηρεμία η ομάδα. 

Βλέπετε ήρθε η απόφαση της έφεσης, κάτι που περίμεναν όλοι με αγωνία και που αλλάζει τα δεδομένα της βαθμολογίας. Εκεί που ο Ολυμπιακός μπορούσε να περάσει και στην κορυφή, είναι στο -4 από τον Παναθηναϊκό, ισόβαθμος με την ΑΕΚ και στο +1 από τον ΠΑΟΚ. Κάτι που συνεπάγεται πως δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια, ειδικά τώρα που ακολουθεί και διακοπή. 

«Κατέστη σαφές ότι ο ποδοσφαιριστής υπέστη σωματική βλάβη»: Το σκεπτικό της Επιτροπής για την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:48 - 10.11.2023

«Κατέστη σαφές ότι ο ποδοσφαιριστής υπέστη σωματική βλάβη»: Το σκεπτικό της Επιτροπής για την απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού

Το σκεπτικό της γνωστοποίησε η Επιτροπή Εφέσεων, για την απόρριψη της έφεσης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός σε σχέση με την πρωτόδικη τιμωρία μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Προέρχεται άλλωστε από δύο συνεχόμενες ήττες, με ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ, καταγράφεται ως ήττα και το ματς με τον Παναθηναϊκό και καλείται να το… γυρίσει. Ο Μαρτίνεθ, θα πρέπει να διαχειριστεί και αυτή την κατάσταση, με στόχο ο Ολυμπιακός να μπορέσει να παραμείνει κοντά και να «χτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή. Προφανώς και το θέμα αυτό, θα συζητηθεί και αναλυθεί το Σαββατοκύριακο και από τους πρωταγωνιστές.