Με Ρίτσαρντς και Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός Β' κόντρα στο Διαγόρα!

Ελ Αραμπί

i

© Intime

Με Ρίτσαρντς και Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός Β' κόντρα στο Διαγόρα!

Διονύσης Βερβελές 20:04 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 10.11.2023

Απέναντι στο Διαγόρα θα παίξει το Σάββατο ο Ολυμπιακός Β' και ο Αριέλ Ιμπαγάσα ενισχύεται με τους δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Αποτελεί ένα συνηθισμένο, πλέον, γεγονός για φέτος ο Ολυμπιακός Β' να έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας οι οποίοι δεν αγωνίζονται αρκετά και δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αυτό έχει συμβεί από την αρχή της σεζόν με τον Ανδρούτσο, ενώ ακολούθησαν στη συνέχεια οι Φαντιγκά, Μπιανκόν.

Απέναντι στο Διαγόρα το Σάββατο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β', Αριέλ Ιμπαγάσα, θα έχει άλλους δύο παίκτες από την πρώτη ομάδα στη διάθεσή του.

Πάει στο CAS ο Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:40 - 10.11.2023

Πάει στο CAS ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή και στο CAS, μετά το γεγονός ότι η έφεσή του για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απορρίφθηκε.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ενόψει του ματς ανακοινώθηκε η αποστολή της αναμέτρησης στο Ρέντη και μέσα έχουν συμπεριληφθεί οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ομάρ Ρίτσαρντς! Δύο διαφορετικές περιπτώσεις όμως, καθώς από τη μία ο Ελ Αραμπί είναι καλά αλλά δεν έχει πολλά ματς με την πρώτη ομάδα, ενώ ο δεύτερος προέρχεται από ένα μεγάλο διάστημα ατομικού προγράμματος και πλέον θέλει παιχνίδια για να μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό.