Οι διαμαρτυρίες Καραπαπά στον Ζαμπάλα μετά το τέλος του αγώνα - «Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία  (gallery)

Ζαμπάλας σ

Οι διαμαρτυρίες Καραπαπά στον Ζαμπάλα μετά το τέλος του αγώνα - «Βράζουν» στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:28 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 21.12.2023

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Σπύρου Ζαμπάλα, στο ματς με τον Ατρόμητο, ζητώντας πέναλτι του Τζαβέλλα στον Ποντένσε. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε τα παράπονά του στον ρέφερι, μετά το τέλος του αγώνα.

Ισόπαλο δίχως σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο, με την ασταμάτητη πίεση των Πειραιωτών να μην μετουσιώνεται σε γκολ. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με έντονα παράπονα από πλευράς «ερυθρόλευκων», για τη διαιτησία του Σπύρου Ζαμπάλα. 

Η φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων αφορούσε το μαρκάρισμα του Γιώργου Τζαβέλλα στον Ντανιέλ Ποντένσε. Συγκεκριμένα, στο 74ο λεπτό ο Έλληνας αμυντικός σταμάτησε τον αντίπαλό του εντός της περιοχής και οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως εσφαλμένα δεν υποδήχθηκε παράβαση. 

Μάλιστα, παράπονα υπάρχουν και για τον VAR, Ιωάννη Παπαδόπουλο, θεωρώντας πως κακώς δεν ενημέρωσε τον διαιτητή για να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της γκρίνιας που υπήρχε από πλευράς Ολυμπιακού ήταν οι διαμρτυρίες του Κώστα Καραπαπά προς τον Σπύρο Ζαμπάλα, μετά το τέλος του αγώνα.