Η βαθμολογία στη Stoiximan Super League μετά τις γκέλες ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Η βαθμολογία στη Stoiximan Super League μετά τις γκέλες ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Γιώργος Σακελλαρίου 22:26 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 21.12.2023

Η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς με τον Πανσερραϊκό, ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο στο Περιστέρι κι έτσι οδηγεί την κούρσα ο ΠΑΟΚ κι ακολουθεί ο Παναθηναϊκός.

Ο ΠΑΟΚ σκόρπισε την Κηφισιά στην Καισαριανή κι έκλεισε το 2023 στην κορυφή της Stoiximan Superleague.

Ο «Δικέφαλος» συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο και με έξι διαφορετικούς σκόρερ ισοπέδωσε με 6-0 την αντίπαλό του. Έτσι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είπε ως πρωτοπόρος «αντίο» στο έτος.

Στη δεύτερη θέση είναι ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» αν και δεν δυσκολεύτηκε για μία ώρα αγώνα κόντρα στον Βόλο, είδε τον Γερεμέγεφ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 62’ ν’ ανοίγει το σκορ. Ο Αράο έκανε το 2-0 και με ένα ακόμα γκολ ο Σουηδός φορ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μ’ αυτή τη νίκη βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός, όπως και ο αιώνιος αντίπαλός του, τα βρήκε σκούρα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Οι Πειραιώτες δεν ηττήθηκαν, όπως το «τριφύλλι», αλλά με το 0-0 έμειναν στην τρίτη θέση παρέα με την Ένωση.

Η ΑΕΚ μέσα σε διάστημα λίγων ημερών έκανε νέο χαρακίρι. Προηγήθηκε δύο φορές στις Σέρρες, αλλά ο Πανσερραϊκός είχε απάντηση και τις δύο φορές με τον Θυμιάνη. Το 2-2 έγινε στο 94’ έπειτα από τραγικό λάθος του Αθανασιάδη κι έτσι η Ένωση υποχώρησε στην τέταρτη θέση!

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία στη Stoiximan Superleague

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής