Η αντίδραση του Καραπαπά στην ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον Μίχελ - «Στον εισαγγελέα θα πάτε»

Η αντίδραση του Καραπαπά στην ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον Μίχελ - «Στον εισαγγελέα θα πάτε»

Sportal newsroom 20:28 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 11.01.2024

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνος Καραπαπάς αντέδρασε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον Κρίστιαν Μίχελ, ο οποίος ήταν VAR στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Κρίστιαν Μίχελ ήταν στο VAR στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και οι Πειραιώτες έχουν παράπονα κι απ’ αυτούς και από τον Μαρέφκα.

Οι φάσεις που προκάλεσαν την οργή των ερυθρόλευκων είναι το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα για χέρι και το μαρκάρισμα του Κάλενς στον Ναβάρο, όπου ζήτησαν πέναλτι.

Ο Μίχελ, λοιπόν, ο οποίος είναι ανιψιός του πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ Λιούμπος Μίχελ βρίσκεται στο επίκεντρο. Η ΕΠΟ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι δεν έγινε καμία παραποίηση του ονόματος του Μίχελ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν παραποίηση του ονόματος του αξιωματούχου VAR στον πρόσφατο αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League1 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θεωρούμε αναγκαίο να γνωστοποιήσουμε ότι, με βάση το επίσημο έγγραφο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβακίας, το όνομα του είναι Kristian Mickel.

Ουδεμία παραποίηση του ονόματος έγινε. Το μόνο που έγινε, είναι παραποίηση της αλήθειας από αυτούς που επικαλούνται δήθεν παραποίηση του ονόματος. Επιπροσθέτως, η υπόθεση παραπέμπεται άμεσα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης».

Η απάντηση Καραπαπά

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με συνεχόμενες αναρτήσεις στο instagram ανέβασε φωτογραφίες από το σάιτ της UEFA, της σλοβάκικης ομοσπονδίας, του transfermarkt με το πως αναφέρεται ο Μίχελ.

«Τέτοια αυτογελοιοποίηση, τέτοιο αυτοδιασυρμό ούτε απ’ αυτούς δεν το περιμένεις. Τους έπιασαν με την κατσίκα στην πλάτη, σαν καλούς κλέφτες κι αυτοί λένε ότι τους είπαν ότι είναι παπαγάλος. Επιμένει η ΕΠΟ λοιπόν! Είναι Kristian Mickel λέει. Βλέπετε στο πάγκο Γουδή Google δεν έχει φτάσει κι ας έγραψε 2024», έγραψε ο Καραπαπάς και συμπλήρωσε:

«Διότι αν είχε φτάσει τουλάχιστον θα το βούλωναν επιτέλους! Θα πάνε λένε και στην αθλητική δικαιοσύνη! Δεν τα μάθατε τα νέα; Στον εισαγγελέα θα πάτε! Αν είχατε google θα γκουγκλάρατε το transfermarkt.

Αν είχατε google θα διαβάζατε uefa.com. Αν είχατε google θα μπαίνατε στην ιστοσελίδα της σλοβακικής ομοσπονδίας. Άτιμο google δεν έφτασες στην ΕΠΟ και υπέστησαν το διασυρμό Νο…

Μετά τη βρομιά και το στήσιμο Νο…».

Δείτε τις αναρτήσεις: